tirsdag 12. januar 2016

NYE Farger - Østlandsgarn

//Reklame


Det første som slo meg da eg så disse fargene
i hylla på Nille var; Flamingoer!

WOW for et oppfriskende syn! Uten skikkelig kamera er det alltid vanskelig å gjengi fargene 100%, men eg skal love deg at dette var herlig flott altså! INGEN har lov å komme å si at det som mangen kaller for "billig" garn er kjedelig iallefall!

Eg ELSKER Østlandsgarn, det kan brukes til mye og det tåler vask etter vask etter vask :)
Ikkje har eg opplevd at fargene falmer heller :)Siden eg "kremt" kjøpte en oppskrift i dag som er basert på 3 farger måtte eg jo tllføye en, valget var ikkje vanskelig her så eg fant ut at lyse grått gikk supert og eg "ser" for meg at DETTE blir BRA!Her har du den YRENDE starten! Jepp, eg skal strikke på rundpinne eg, Magic Loop skal eg begi meg ut på!
Har alltid styrt unna det, men for å få det eg vil,
ja da har eg tenkt på å prøve!

Garantert at du sitter der å tripper etter HVA
eg skal begi meg ut på?
Mulig du allerede VET det?
Ja hvis du har lest bloggen de siste dagene hehe


Ta-Taaaa

Design: Lee Meredith

Eg skal prøve meg på Incenter vottene! JuHuuu
SÅÅÅÅ lenge klarte eg å holde meg? Har du bikket over du, ja å kjøpt oppskriften mener eg?? hehe
Bli med da vel, ja me galne har det jo godt sammen hehe

Skal ærlig innrømme at eg klødde meg litt i hodet da eg gikk gjennom oppskrifta og øynene gikk litt i kryss, men som evig optimist kan eg ikkje gi opp før eg har prøvd :)Uansett skal eg KOSE meg med fargene <3 

Som mange årig strikker har eg jo handlet en god del garn Kremt.....Ja eg handler en del fra nett, både fra norske nettbutikker så vel som utlandet-Da oftes Danmark :)

Får mange ganger noen slengkommetarer om at man heller må støtte opp om de lokale butikken, og JA eg er fullstendig enig, men hjelper lite når de ikkje finnes i nærheten!

Den nærmeste butikken for meg ligger inne på et GIGASVÆRT Kjøpesenter som eg hater som pesten haha Garnbutikken der har MYE lekkert, kan nevne bla
Brooklyn Tweed, men FY SØREN for en rotetet butikk! OMG! Det er slettes ikkje innbydende i det hele tatt- Skjerpings her! 

En annen butikk, som eg faktisk bruker når eg er i området er GarnKilden, rålekker butikk med stort utvalg, men for meg blir det et veldig tiltak å bare kjøre dit pga den butikken.

Men, Nille derimot som ligger "der" (Peker) er eg titt og ofte innom, ikkje nødvendigvis for å kjøpe garn, men veldig ofte havner noen nøster Østlandsgarn i kurven blant
alle lysa eg hamstrer likevel :)

Me må gå inn for å slå et slag for "billiggarnet" et navn garnet slettes IKKJE har gjort seg fortjent til! Det har en meget god kvalitet og fargeutvalget upåklagelig! Det gjelder både på Nille, Sparkjøp og Europris :) NEI, eg er ikkje betalt for
å skrive dette, garnet i innlegget har eg betalt selv,
men dette er MIN mening :)

Sier ikkje du skal slutte å kjøpe annet garn fra nett
og utlandet, aldeles ikkje, kommer ikkje til å slutte med det selv heller for det finnes såååå mye flott "Der Ute".
Men noen ganger kan et "billiggarn" gjøre nøyaktig den samme jobben, tenkt på det du :)


Men NÅ!? Nå skal eg knote meg frem til en forståelse
og få lagt opp til disse kanontøffe vottene!
Blir du med eller?
KOS deg og ha en
Herlig ettermiddag :)

Go`klem fra ei OVERivrig Vibbedille :)

11 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!

Er så takknemlig og glad for at bruker "billiggarn", og tør skrive at du bruker det!

Jeg har samme erfaring som deg, garn fra Nille, Sparkjøp og Europris er like bra som garnet i spesialbutikkene, har selv brukt det i mange år. Det er hyggelig å kunne strikke store og små plagg uten at det koster allverden.

Ha en fortsatt fin uke,

Hilsen LailaElse sa...

Hejsa
Altid så hyggeligt at kigge ind til dig, fine opskrifter du viser og altid så positiv stemning. Bare dejligt.
Magic loop - pas på ikke at have for kort rundpind - gerne 80 - 100 cm også til mindre maskeantal. Er pinden for kort er det meget vanskeligere at få det til.
Dette klarer du nemt, husk, der er kun een gang der er første gang.

Klem Else

Bundingen sa...

Lekre farger på garnet ditt! Jeg prøver å handle lokalt, og vi får faktisk tak i mye fint garn innen ei mils omkrets. Og jeg bor på bygda altså.
Ellers så "handler" jeg mest i mine egne garn-kasser for tida. Det gjelder bare å få prosjekter og garn til å passe sammen.....

Synes både Østlands-garn og Vestlands-garn er prima til votter. Det tover sånn passe i bruk, og slik blir vottene gode og varme for mine kalde hender.

God strikkekveld fra Ingunn

Ps. Gleder meg til å følge utviklinga på vottene dine.

Håndarbeidsfrua sa...

Sporty er du. Fargene er lekre, men vottene var ikke helt min stil. For "grove" Går å drømmer om å starte opp med votter på p 1,5. Må bare finne tid, og garn. Pinner har jeg.
Men når du snakke varmt om billiggarn sitter jeg med minnet om en genser strikket i garn fra Rema1000 ved årtusenskiftet. Var en VM eller OL genser. Den uten vrangbord nede, men med brettet kant og snor. Mye jobb. Pen å se på, men holdbar? Niks. Trengte ikke vaske den engang, så slaskete og stygg ble den. Samtidig strikket jeg to kofter, herrestørrelse i samme garn. Tror ikke Fretex var særlig begeistra for dem. Hadde vært bedre og ventet litt og kjøpt Peer Gynt som var vanlig da. Da hadde plagget vært i bruk ennå, for det er mariusgenseren til min datter, strikket i 98-99 sesongen. For ikke å snakke om kofta min far har brukt fra jeg strikket den i 1969 til han døde for noen måneder siden. Sto for vaskingen selv og rullet den i håndklede, slik hans mor lærte alle barna og oss barnebarna. Mulig kvaliteten har blitt bedre. Er spent på vottene jeg strikket i Østlandsgarn blir etter bruk og vask. Resultatet ser jeg vel ikke før neste år. Men forventer jo at slike votter varer minst 10 år. Falk har den kvaliteten og da snakker vi mye bruk og også lufteturer med hund i bånd. Men det er jo bra det finnes garn å få i de fleste prisklasser.
Kos deg med MagicLoop og kom med rapporter underveis.
Klem fra Liv

Unknown sa...

*vibrerer* Husker du den grønnfargen vi snakka om her tidligere til en islandsgenser? DER DER DER er den jo!!
Må få noen til å svinge innom å sjekke om den fargene er på min Nillebutikk. Takk for at du viste oss denne, ja den i aprikos var jo lekker den også. Gleder meg til å se vottene ferdige.
Jeg har strikket enorme mengder med Rubin og det holder i vask etter vask.

Vibbedille sa...

Regner med at det var Mor Aase garn Liv? Har ikkje gode erfaring med det, men dette, Østlandsgarn derimot kan eg gå god for :) Bare ikkje vask det for hardt så tover det ikkje heller :)

Vibbedille sa...

Den er mer turkis enn grønn Monica, men den andre heter "Flamingo" (døpt av meg så da vet du det hehe) Men ja, fargene er helt fantastisk supre! :) Eg sitter bare her å vibrerer for eg har fått til første pinne med Magic Loop selv eg ser at eg skulle hatt en laaaaaang pinne, men den er opptatt et sted sikkert, finner den ikkje....sukk.... :)

Unknown sa...

Hellu i alt det vakre garnet. Jeg kjøper og " billig" garn. Elsker østlandsgarn. Nå strikker jg noen russesokker som står I boka ed islandske mønster. Kjøpte 4 tråders og la det dobbelt....blir vel ikke helt jevnt some en tråd... en likte både garn og bok... tenkte å legge bilde. .. en det går ikke trur jeg. Selv sjal jg på tre netter nå.. med en aktiv nyrestein. Liker ikke. .. men må man..... ha en flott tirsdag.😊

Bente sa...

Ååå så bra kommer de inn igjen, de hadde noe lignende i høst man har ikke funnet det i det siste. Håper de får inn snart i min by også��.
Elsker de fargene, men håper den er litt mer grønn enn blåturkis må se den i virkeligheten��

Vibbedille sa...

Fargene er nokså lik som på bildet, det er turkis og skarp fersken :)

Lise "Lizzy" Engdal sa...

Disse fargene må jeg få skaffet meg! Ser for meg knalltøffe selbuvotter!