søndag 27. mars 2011

4 søte nøster små ;))

Første nøste tittet ut i 12 tiden i dag, liten og kull-svart. Det er en opplevelse hver eneste gang!


Nr 2 kom like etterpå, også den var svart Det gikk jammen ikkje mange minutter før de hang fast på hver sin pupp! Nr 3 har jammen meg røde flammer opp fra øynene! Veldig spesielt!! Så da vet eg hvem faren er! Det er nemligen bare 1 svær rød hankatt i gata hehe De er bare såååå små! Skal få veid de i løpet av neste døgn, forrige gang var den tyngste 132 gr!!!
En times tid etter siste nøste flyttet eg den nye familien inn i stua. Puzi er sykt avhengig av meg, og viker ikkje fra meg så nå kan hun holde øye med meg hehe Det er tydelig på dette bilde at noen er svarte med RØDE stripe! Knall herlig!!!Fortell meg om et annet sted hvor katten får mat på SØLVFAT!?? Dette ER Puzi sitt fat, det er ikkje bare for anledningen altså! Men som veterinærene anbefaler så har hun nå maten i stua-innen rekkevidde. Her er det fersk sei og litt vanlig okse kattemat. Luksus skal det være hehe


Men hver gang Puzi gikk ut av senga for å spise hang en eller flere unger fast i puppen og de gikk i gulvet og Puzi ble helt vill stakkars! Så da ble løsningen slik; Mat på senga! hehe ******* Men tanke på at eg la meg i 2 tiden i natt (3 tiden etter klokka var stilt) så var det GANSKE tidlig da Puzi vekket meg halv 9 med desperasjon i blikket!! Eg hadde snuten hennes inn i øynene, nesa, ja ALL OVER før eg våknet!! Da var hun godt i gang med riene, så da trenger hun både massasje og kos! Jepp, hun har det veldig godt!! Da 4 nøste var ute, la hun seg godt til rette og eg fikk vaske hele henne med varmt vann. Hun hadde ikkje ligget slik HELT i ro om hun ikkje likte det? Ren og pen ble hun iallefall, men fy søren hun var sliten og sulten. Så dette har vært MIN dag, tenkte eg å strikke litt....... Eg har jo ikkje fått strikke alpakka-tepper til de små denne gang for eg regnet med at de kom i midten av april...... Ja ja har jo god tid før de flytter hehe KOS deg og ha en HERLIG søndags kveld! Go`klem fra meg, Vibbedille ;)) Ikkje spør meg HVA som skjer med Blogspot i dag!!! Når eg Publiserer så LEVER tekten sitt EGET litt!!! BEKLAGER SÅÅÅÅ MYE!!!

12 kommentarer:

Irene sa...

Gratulerer med små pusebabyer!
Hele 6 år siden vi hadde slike her i huset, det første kullet var jeg ikke hjemme da de kom, men det andre kullet var jeg tilstede ved fødselen. Åhhh, de er så skjønne, de små!
Håper de får noen flotte hjem etterhvert også! *koseklemmer pusene*

Håndarbeidsfrua sa...

Gratulerer!
Nok et lite under. Like fantastisk både i menneskeverden og dyreverden. Kos deg med dine små myke nøster og den flotte moren.
Klem fra Liv

Arielle sa...

Gratulere med 4 små herlige små nøster i hus.
jeg blir dårlig når jeg ser sånne skjønne små får så lyst på katt igjen.
Merker jeg savner trolle mitt jeg hadde.

Marthe sa...

Åh så skjønne!!! For et vidunder :o)

Charlotte sa...

så nydelige:)

cille sa...

Ååå så skjønne små kattetroll, heldige deg! Katter er bare helt herlige og flotte dyr! Tenker du har litt å pussle med i dagene fremover!
Klem Cille

sipusa sa...

Jaja, jeg vet at jeg er for sterilisering og alt det der, men ..men....kattunger er bare nydelige da!! Og jeg vet jo at de er kommet til verden på riktig sted og til rette folkan:-)

*pusungesjuk*;-)

Eivor sa...

Nusselige små skapninger !
Gratulerer ......

Jorunn sa...

Gratulerer med de søte små!

Jane sa...

Gratulerer som "bestemor", for noen herlige nøster. Og enda vakrere blir de, jeg vet i alle fall ikke om noe nydeligere enn 5-6 uker gamle kattunger :D
Og jammen er de heldige som ble født hos nettopp deg :)

Karius sa...

Så søte å fine `barnebarn`!
Gratulasjonsklæmma t den snille bæstemora som stelle så godt me barn å barnebarn:-)

M sa...

Så søte små nøster :) Tviler ikke på at de ikke har det godt til dere.
Men lurer litt på hvorfor dere har valgt å ikke sterilisere Puzi?