torsdag 31. mars 2011

Første døgn på SUS

Se HER du!! Gourmè mat fra øverste hylle! Regner med at noen liter av dette vil gjøre godt i toppen!! Som du sikkert skjønner er eg nå innlagt på SUS. Det ble eg etter å ha snakket med fastlegen i går. Da han forsto at SUS enda ikkje hadde ringt var det bare RETT INN! Men, hvem andre enn SUS ringer på vei til SUS?? Da ringte kirg.Poliklinikk og ville bare INFORMERE om at det var levert SØKNAD om MRCP på meg! Men de kunne ikkje gi meg noen dato enda...... Ok, sa bare eg, men eg er nok på vei for innleggelse nå eg.......dama ble helt stille og sa "Åja, så det er sååå gale!" hehe eg måtte bare LE, for enten har poliklinikken fått PANIKK når de muligens har "sett" at eg skulle innlegges eller så var det bare en tilfeldighet....? Men ANYWAY, her er eg nå

De har virkelig gått inn for å gjøre meg STRIKKE UFØR!!!! Hallo liksom, så de ikkje kurven eg hadde med meg??? Selve nålen går inn og langs hele tommel "ballen" om du skjønner og det er litt kinki å strikke, hekle får eg nok til, men HAR MAN GARN TIL DET MED SEG??????? Nop, men alle nålene, jadda DE er med hehe Her "bor" man da, STRATEGISK plassert MIDT under KLOKKA!! Trenger eg å si det sier "Tikk-Takk-KLIKK" heeele natta!??? hehe Men, uansett eg ligger her på 6H sin gang i på vente for å flytte over gangen til 6G. Det er DER mine leger "Bor" På H`siden styrer de med tarmer men hos meg skal me snakke litt Lever ;)
Her er det man SYNDER!!! Helt greit å kunne ha et "inne" sted, IALLEFALL på natta!!


Pr akkurat nå har eg okkupert et bord inne i spisesalen, strikketøyet ligger bare å frister, men eg skal nå prøve meg da! Men det er vist nok snaaart MIDDAG(?!?!?!) så da må eg vel neste flytte meg...... Ikkje spiser eg og IKKJE vil eg kjenne den der vanvittige matlukta!!
Ja se her du, eg har T.O.M fått meg 2 GODE venner! De viker ikkje fra min side! Lurer på om DE tror at EG har no GODT?? Nå kjenner eg røykesuget kommer siiiigende så eg må vel ut å gå litt...... stress det der egentlig!!! Men du får KOOOS deg og ha en HERLIG dag!! Go`klem fra en lettet Vibbedille ;))


FORTSATT IKKJE MIN FEIL AT TEKSTEN LEVER SITT EGET LIV!!!!!

16 kommentarer:

Liv Irene sa...

Så godt at du endelig får hjelp og er i trygge hender:)

RigmorNY sa...

Du får ha god bedring. Å ligge på sykehus er aldri noe serlig, men nå du i tillegg ikke får strikke......goshamei isj og æsj. Du får heller bruke ringesnora og me noen komme å strikke for deg slik at det går fremover... ;)

Pillan sa...

På tide at noe skjer. Håper de tar godt vare på deg, alles vår litt gale strikketant.
Men jeg må si at det var dålig gjort av de og okkupere tommelen din.
Håper du får tiden og gå, du har alltid oss i blogglandia hvis du føler deg alene. Jeg er selv sykemeldt og får ikke strikke da det er pga en betennelse i slimposen i høyre skulder. Streikkegal som man er så kan dette bli et stort problem, kan tenke meg at jeg kanskje får lest litt fremover nå.
Ønsker deg lykke til, tenker på deg!
Klem Pernilla

Maria sa...

Håper de finner ut av det,å at du kommer deg når du får i deg litt næring også.
God bedring,å jeg håper du snart er strikkeklar. Det er jo faktisk verdens undergang de dagene man ikke får til å strikke.

Nina sa...

Veldig bra at du endelig får hjelp. Du får bare kose deg så mye du kan,- venter og ser frem til at du blir bra igjen. :O) Klem.

MayM sa...

God bedring til deg Vibeke. Det var på tide at du fikk hjelp.

mimouna sa...

Godt å se at du endelig får hjelp, og ikke minst at du får i deg litt næring.

Litt dumt å bli "strikke-ufør" av den nålen da, det var jo max upraktisk plassering. Men du er jammen flink til å gjøre det beste ut av alt, så du finner nok en løsning på dette også.

Uansett, masse lykke til!

BeritS sa...

Så godt at det endelig skjer noe!
Masse god bedring til deg, og så håper jeg virkelig de vil finne en løsning som kommer til å fungere godt for deg.
Klem

Anonym sa...

God klem til deg, nå blei vi letta alle sammen :DD
Synd med strikkinga, men DU er viktigst, vet du... Heklesaker kan vel noen ta med til deg?
Ha det riktig godt, skal se alt ordner seg til det beste <3

Karipia sa...

Et deilig gourmet måltid du har fått der ser jeg:))
Godt du tar alt med et positivt sinn.
Håper alt ordner seg for deg nå og at du får den hjelpen du trenger for å bli frisk:))
Stooooor klem fra meg:))

hobbyvenn sa...

Endelig på plass på SUS. Det var godt. Lykke til! Det blir nok godt for kroppen med litt næring, og så får vi håpe legene får gjort et og annet slik at du blir godt hjulpet. Håper dagene på sus går raskt, selv om du ikke klarer å strikke. God bedring!

Håndarbeidsfrua sa...

Å du herlige Vibekke! Tviler ikke på at du vil muntre opp de som henger litt med leppa på SUS. Og tenk, nå går du jo igjen litt av alle skattekronene du har betalt inn. Alltid trivelig med tak over hodet når det er røyketid også.
Ha en riktig god bedring og la oss andre få føle hvor godt vi har det hjemme i stua når vi ser dine innlegg fra gangen du bor på.
Klem fra Liv

Ann Karin sa...

Kjekt å sjå at du endeligt får hjelp. Ønske deg masse lykke til. Håpe du får den hjelpen du trenge. Klem.

Eivor sa...

ENDELIG !!
Har ikke klart å fortelle deg hvor bekymret jeg har vœrt for deg - har lett etter nyheter hver dag - og heldigvis har du vœrt flink med å holde oss informert om hva som skjer.
God bedring - håper det blir som i sangen - bedre og bedre dag for dag ....

gyldenkron sa...

Godt du får hjelp nå. Og bedre og bedre dag for dag, det må være målet.

Nilda sa...

Så bra at du endelig er innlagt.
Lykke til! God bedring!
Og får håpe at du snart får tilbake den tommelen.