fredag 15. april 2011

HJEMME!!!!!-Enn så lenge ;)

Da er eg etter mye styr godt plassert i Gyngestolen. Er ikkje bare bare å "flytte" alt dette marakkelet,

men det gikk da greit.Har fått Hj.Sykepleier som skal komme hjem

å sjekke at alt er i orden, så eg håper det går greit!!


Må bare vise den VERSTE venflon EVER!!!! MIDT på tommelknoken!!!! Da de sprøytet inn saltvann her gikk eg RETT I BAKKEN!!!! Ergo kunne ikkje CT`folkene ta CT fordi at det skulle sprøytes inn 125 ml kontrast under trykk og DA hadde de sprengt tommelen!!! Det var en helt UMENNESKELIG smerte!!! Aldri opplevd det før!
Slik så den ENE armen ut etter 3 timer på anestesien.....

Hadde på det meste 15 venflon.........UTROLIG!!!

Men, ALLE årene bare sprakk rett og slett-fortvilende!Mennå håper eg at noen uker fred og ro

kan gjøre armene mine godt.Mamm`enmin er ferdig med genseren til Jr,

eg må jo bare si at eg syns den ble

RÅFLOTT!!!!Dette er det eg skalprøve å kose meg med i PÅSKEN.

Circel sokker til Jr og til et barnebarn til ei på SUS.

Hun ble helt forelsket i denne type sokker.

Da skal eg gjøre mitt beste for å KOSE meg!

Har jo ALT innen rekkevidde så det ordner seg nok!


Det blir CT innen ca 2 uker så da HÅPER eg

det blir noe svar på hva som skjer videre.......
KOS deg og ha en herlig KWELL

og ei FLOTT helg!
Go`klem fra en MEGET sliten Vibbedille
12 kommentarer:

LivM sa...

Du er utrolig tapper og det ser ut til at ditt gode humør hjelper deg langt på vei! Håper du tross alt får en fin påske. Riktig God Påske!

Bitt@mi sa...

Hei! Ser du er hjemme igjen, men sliten... Får så vondt av deg som må gå så lenge før de finner ut hva de skal gjøre med deg. Må jo ta på både form og humør, men du er jo sprudlende allikevel. Fikk lyst å gi deg en klem, men siden jeg er langt borte, så får du den via bloggen i stedet:-)
Genseren var flott, og gutten også, og sveisen til bursdagen var megasuper:-) Det kan du hilse og si. Hadde mi lillesnuppe sett ham, så hadde hun nok blitt veldig bedåret:-)
Kos deg så best du kan! Godt å se deg i stolen igjen:-)

Eva sa...

Måste vara skön att vara hemma i alla fall!
men att ha droppnål i tummen ser inget vidare ut!
Ha det gott!

Unknown sa...

Huff, synes det ser ut som om du har vært gjennom en tøff turn. Håper du har det bra nå og at det går mye bedre neste gang,
Fin genser jr. har fått. Han var skikkelig flott iden. :))

Anita sa...

Wow... De har brukt deg som nålepute jo! Stakkars deg... Godt du får kose deg hjemme noen dager... Jeg hadde nok også gått i bakken om de hadde satt veneflon i tommelen min... Synes det er ille nok å få den i armen, noe jeg heldigvis får bare hver 8. uke nå... begynte med hver uke i 2004, og så ble det utvidet til hver 4. uke, og nå er det hver 8. uke... :) Stå på... hmm... er vel egentlig ikke mye annet du kan gjøre.. :) Kose deg masse mens du er hjemme! :)

Hilsen Anita

Håndarbeidsfrua sa...

Å, så godt å høre fra deg. Det har vært stille noen dager og tankene kretset da om hvordan det sto til meg deg. Så leit at årene dine ryker og gjør alt så mye vanskeligere.
Slapp nå godt av og kos deg med dine i påsken.
Genseren til Jr. er kjempeflott, og sokkene dine er spennende. Skulle gjerne vist hvordan du får til disse "boblene". Utrolig tøft.
Ha en fin helg og vit at du er i tankene mine.
Klem fra Liv

Henriette sa...

Så fint at du er hjemme igjen. Klarer du og strikke med den tommelen da?? kjempefine de sokkene i knallfarger. God påske,og mange gode bli fort frisk klemmer.

Unknown sa...

Velkommen hjem kjære Vibbedille, det er godt og se deg i vante omgivelser igjen...
Håper det går bra med deg og att du vil kose deg masse i påsken med fammilien..
Har tengt masse på deg..
Sender deg en kjempeklem og vil ønske deg og hele din fammilie en flott påske med sol, glede og masse latter..
Megaklem fra meg :o)

Vanja sa...

Ååååå lille gumman, så "slemme" de har vært mot deg på SUS. Godt å se deg hjemme i godstolen igjen. Håper du får en fin påske og samler masse krefter til det er på'an igjen. Klem fra meg.

jannelea sa...

Stor klem til deg Vibbedille! Du imponerer med din livslyst og glede og ikke minst overskudd til andre i en vanskelig tid. De aller beste ønsker for deg og familien om ei god påske. Ser du har en junior i Marius du også! Godingen!
Takk for veldig trivelig hilsen! Trollhasselen er fin å henge opp diverse egg og pynt barna har lagd i. Kos deg så godt du kan. Jeg har jo en helseutfordret familie selv og vet hvor mye det har å si at en kan glede seg over de nære ting!
Stor klem!

Pernilla sa...

Så slitsomt med all ventingen, og årene som sprikker. Men hva godt at du fikk komme deg hjem. Håper nå at du kan kose deg i påsken og att det ordner seg med neste CT.
Kos deg skikkelig i gyngestolen din med strikkingen. Den gensern blev kjempefin!
Pernilla

Anonym sa...

Har nå vondt av deg, Vibbedille, selv om jeg vet at ingen har noen nytte av denslags, men sympati er en god ting å sende til deg! Så jeg vil sende deg masse sympati- og det er hyggelig å se deg i stolen din! Ha en så god påske du kan!Hygg deg med familien din. De synes nok det er godt å ha deg hjemme!