onsdag 6. april 2011

Nye Baby`er ;))

Har jo glemt å vise det NYDELIGE garnet eg har fått!!!

Det er Tante Ulla som har vært på ferde igjen!!!Hele 2 Bugga, som eg aldri har tatt i før

og nok en Meis og herlig alpakka som

eg vurderer å hekle litt i.....får se! Eg er HELT målløs!!!


Etter Solstrålas anbefaling måtte eg bare kjøpe meg denne boka! Ingenting å si på starten iallefall, det falt virkelig i smak!! Har da strikket LITT da........ Det er disse nålene/slangene som har skapt litt problemer, men håper det snart bedres! Elsker denne fargen og tror dette kan bli noen skikkelige knallsokker!!! Ellers går eg her å suller da, jammen ikkje FOR mye som skjer- ikkje enda iallefall!!! De har økt "maten" fra 10 ml pr/time til 25........jammen ikkje store mengdene gitt! Dette skal økes gradvis litt hver dag opp til 100 ml, så skal eg bli værende der........til? Aner ikkje!!! Nå sitter eg godt oppi senga, ser på TV og bare "kule egget", men det er snart tid for siste blås, så eg får nok avslutte nå! Tastes snart!! TUSEN TAKK FOR ALLE KOSELIG LYKKEØNSKINGER OG GODE KLEMMER!!! KOS deg!! Go`klem fra Vibbedille ;))

12 kommentarer:

Bitt@mi sa...

Jeg vil også ha en "tante Ulla" :-)))) Herlighet så mye fint garn:-) Heldige du! Men ellers misunner jeg ikke deg... Flott farge på sokkene, det er vel aprildussene som strikkes nå? Får ikke tid til dem, det er så mange sokke i hodet mitt... så jeg må bare skrive og strikke litt, og skrive igjen:-) Herligeheten, håper nesten det blir tomt der snart, blir litt stresset innimellom:-)
Men kos deg videre du, både med siste blås og ellers i natt:-)
Nattaklemmer:-)

Anne Elise sa...

Du får prøve å slappe av, selv om dagene kan bli lange. Du trenger det nok!
Tenker på deg!

Kristin sa...

Søte Vibbedille, du har jammen måttet tåle mange prøvelser... heldigvis er du i stand til å finne glede i de små ting... og heldigvis er du nå i gode hender... tenker på deg hver dag og ønsker deg alt godt i tiden som kommer! Mange gode klemmer fra Kristin!

Smarie sa...

Så mye lekkert garn ;o) Og for en herlig farge på sokkene du strikker ;o) Slapp av og kos deg med garnet.

Anita sa...

Jeg slenger meg på det ønske om en egen "tante Ulla"... :) Så deilig å få så mye fint garn! :) skal bli gøy å se hva du får ut av det etterhvert! ;)
Hilsen Anita

gyldenkron sa...

Så mye lekkert garn. Du er det vel fortjent. FOrtsatt god bedring til deg. Klem

Eva sa...

så många härliga nystan med garn...wow!
gillar det gröna som du stickar strumpor av just nu,en riktigt cool färg.
Önskar dej god bättring!
Klem fra Sverige...

Hobbymegher sa...

Så herlig garn!!!
Huff, ser du får kjørt deg i det siste... Gooood bedring! :)

Anonym sa...

Blir litt engstelig når det går for lang tid mellom innlegga dine.Har vorte glad i deg gjennom bloggen din - og ynskjer deg alt godt.

Kristin sa...

<3

Tittei sa...

Kjære Vibbe. Håper det går greit med deg. Sender deg mange gode tanker og en stor klem.

Sidsel sa...

Kjære vibbe,følger virkelig med deg om enn ikke så synlig liksom ;-) Håper at dette kan ordne seg for deg slik at du får det bedre,ellers stooor klem fra crazy rabbit Sidsel *fnis*