mandag 28. mars 2011

Nye knallherlige KOSEKLÆR!!!!! ;))

Om noe medtatt så er eg nå ei Gla`jente da!!? hehe Iallefall i DETTE antrekket......elle HVA?? Sett noe sååååå herlig!? Skikkelig OnePiece i Chenille (skrives d sån tro??) Herlig sjokoladebrun med rooosa innmat + romantiske hjerter OG blonder!! Eg blir jo HELT ko-ko! Noe sååååå NYDELIG herlig skal man lete leeenge etter!

SEEEE på denne da!! Den SØTESTE JOOoooOOA Alve kjolen EVER!! Med romantisk roseforing og div blonder....sukk..... Siden den hvite tightsen var på vask kunne eg ikkje være manequin for denne, men DET kommer garanter en annen dag. Så selv om eg nå har en skikkelig daffedag kan eg kle meg i en behagelig chenille kjole og samtidig være kledd, ikkje sant!! Dette passer jo SUPERT til å bruke på sykehuset!!! Litt sånn oppegående KOSE klær! YES!!!! SEEEE bare på de SØØØØTE detaljene!!! Kosedressen og alve kjolen er fra "My Cinnamon Girl" og de har visst også en nettbutikk. Nå tenker sikkert du; "Ahaaa Vibbedille har vært på Shopping?" NOP, Ha`kke det ser du, nå skal du høre...... Fikk en sms fra Tante Ulla om at hun ville komme ut en kjapp tur for hun hadde lyst å kjøpe noen kasmir sjal av meg. Det er jo klart det er i orden I hodet mitt tenkte eg: "Endelig noen som stikker innom" hehe Det er SÅÅÅÅÅ herlig med besøk!! Så Tante Ulla kom hun, først ble hun forelsket i Nøstebabyene, så skravlet med "FLATT" i 4 timer og glemte både tid og sted, DA har med et GODT besøk, eg mener når tiden flyr i fra en. ELSKER slike besøk, me har liksom funnet tonen me 2, EI HERLIGE DAME!! Ikkje bare det, me er ganske LIKE og me 2, ja, for Tante Ulla og eg er mye samme type, iallefall hva angår SHOPPING!!!! Når me finner noe me liker, enten det er garn eller f.eks genser, så kjøper me 1 av HVER farge!!!! hehe I Tante Ulla sitt tilfellet nå gjaldt det Kosedresser OG AlveKjolen hehe Dermed ble disse 2 hengene ubrukte i skapet hennes, helt til hun kom på de var jo MIDT I BLINKEN for Vibbedille!! Gjett om eg var glad for det, for de gikk RETT HJEM hos meg!!! Sant de var KNALL SØTE?? Så før Tante Ulla var kommet i bilen etter at hun gikk så hang nok eg i dusjen og var på vei inn i verdens beste KOOOSEDRESS!! TUUUUSEN TAKK Tante!!! Du er jammen ikkje riktig KLOK!! Men det er jo herlig med HERLIG-GALSKAP!!! Dagen FROKOST borti kroken ble inntatt av en skikkelig SMATTE KOR!!
ER jo noe søtere i dag da, er liksom skikkelig tørre i dag! Alt går veldig fint med både mor og barn, Puzi selv krever MYE kos og DET får hun så det holder. Pr nå er eg sikker på at 2 er gutter og 1 jente, litt usikker enda på den 4. Men du? skal eg KOOOSE meg i den nye dressen min og prøve å nyte noen kveldstimer! Skal se både "Farmen" og "71`nord" HERLIG MANDAG!! KOOOOS DEG DU OGSÅ!! Go`klem fra en kosete Vibbedille ;))



SAMME HEKKANS PROBLEM MED TEKSTEN I DAG!! MEN, DET ER BLOGSPOT SOM TULLER

OG IKKJE MEG!!! FORBANNA IRRITERENDE, FOR DET

BLIR JO SÅÅÅ TUNGT Å LESE!!!!

6 kommentarer:

Solveig sa...

Flott dress og flott dame :-)))

Pernilla sa...

Så herige kosedresser du har fått, ser deilig ut og krype opp i stolen med dette på.
Søte små nøsten du har fått i hus.
Ønsker deg en fin kveld!
Pernilla

Wenche sa...

Deilige koseklær du har fått deg. Kattungene er jo bare skjønne. Godt hjem de har blitt født inn i:)

sipusa sa...

wow! Klarer du se kjønnet så tidlig! Imponert..har sjekka noen unge kattunger i min tid på dyrevernlaget og søren det er vanskelig altså;-)

Håper du tolket ropinga mi på boden som bare omtanke og ikke usj forresten. Blir jo bekymra for strikkedamene "mine" og jeg er en sånn "mester i å ordne opp for andre" LOL

Så altså, lykke til i morra, tenker på deg!!

Og så over til det hyggelige! Nudelige koseklær du har fiksa deg:-D Helt klart at man må få ha det litt superdigg på daffe dager, ingen tvil. Må innrømme at jeg likte one-piecen best, har en hemmelig forkjærlighet for både plagget og fargene men hysj ikke si det til noen;-D

Landbutikken Bjorli sa...

Så lekker kjole , fantaserer om å sy meg en slik en , meeen... ;)
Og nyyydelige nøster og Puz ! *sukk*

Klem , Josefine (HB)

jannelea sa...

Stor klem til deg for at du har skjønt at katter fortjener sølvfat!! Herlige koseklær og nydelige puser!

Og jeg går ut fra at det nistrikkes dusser hos deg nå, april snart, vet du!