mandag 4. april 2011

En litt vond dag......

Da eg skulle få ny næring i dag sprakk åra......igjen... Etter at flere hadde prøvd seg måtte eg på ned på anestesien........da havnet nåla her!!!! (Peker på bilde.....) Jammen ingen god plass!!!!!!! Det ble brått stopp på DUSS strikkinga!!!!!

Problemeee rullet på seg da "maten" skulle inn...... Nåla og årene for tynn og "maten" for tykk.... Trenger vel ikkje si at DET var UUHOLDELIGE smerter!!!! Så da ble det en tur til på anestesien....... MEN de ga opp!!!!! Årene bare sprekker....... Så nå blir det visst en CVK i morgen....... Akkurat DET tenker eg på i morgen...... Så nå har eg ligget å slappet av et par timer i senga å sett 71`Nord og er ved GODT mot!! Men, det er tid for en varm kakao og en sosial stund i "bua" hehe KOS DEG OG HA EI FLOTT UKE!! Go`klem fra en litt sliten Vibbedille ;)

14 kommentarer:

Nina sa...

Ååå, stakkar deg. Håper virkelig det ordner seg for deg snart. Stor klem fra meg.

Inger sa...

Uff og uff, det der høres ikke noe godt ut :( Sender deg mange god bedring klemmer!

Tika sa...

Tenker masse på deg. Har forresten hatt flere pasienter opp gjennom som har gruet seg til cvk, men når de har fått den har de vært godt fornøyde. Da slipper de å tenke på å ha venefloner i hender eller føtter, og er plutselig mye friere enn de var. I tillegg har de sluppet unna skiftet hver 3.dag og dertil smerter og ubehag. Håper du får en positiv opplevelse ut av det du også -og at de snart får fortgang i sakene på det sykehuset så du slipper alt dette styret. Stor klem :)

Anne-Ruth sa...

Kjære deg, det var da voldsomt som du skulle få gjennomgå nå. Tenker masse på deg og håper du blir fort bra igjen!!! Mange gode vibrasjoner fra meg :o)

Pernilla sa...

Jeg håper det går bra når de setter in CVK, dette kommer og underlette så mye for deg.
Tenker på deg!
Klem Pernilla

GOMMO sa...

STORE KLEMMER FRA MEG. Nå har jeg virkeligt vondt av deg. Får nesten vondt selv her.

Henriette sa...

Auuu,ser vondt ut...Også ikke kunne strikke da,beste terapien som finnes.Vet ikke hva ckv er,men håper det går bra. Massse god bedring klemmer og tanker.

Jane sa...

Stakkels Vibbedille! Håber cvk går bra og at du snart bliver frisk igen.
Klem

Bitt@mi sa...

Hei:-) Jeg har tenkt CVK lenge når jeg har lest om problemene med venflon, og det er ikke noe å grue seg for. Det blir friere for deg, og du kan både strikke og hekle hvis formen er der:-) Følger med deg hver dag, og håper du er ved godt mot. Har du vært og tatt bilder? Ja, ja... de vet vel hva de gjør og hva de ser, så det går vel bra:-)
Masse klemmer til deg, og "kos" deg videre:-)

siddisisalou sa...

Lykke til, dette går bra !
Høres ikke godt ut med all den stikkingen som de gjør til ingen nytte, så det blir nok en ny hverdag for deg .... En stor klem og mange gode tanker sendes i retning av ditt rom på SUS - håper de kommer fram .....

Fru Keilegavlen sa...

Off, stakkars deg! Får så vondt av deg og tenker mykje på deg. Håpar det ordnar seg for deg så du får ein betre kvardagen.

Håndarbeidsfrua sa...

Hei Vibekke!
Huff og huff, dette var jo leit. Tenk å ta fra deg bevegeligheten i hånden i tillegg til all elendigheten du opplever. Uten håndarbeid, kaffe og røyk kan tiden bli lang. Enda godt at du kan komme deg ut i bua ihvertfall, for å løse verdensproblemer i sammen med andre sosiale "fanger".
Håper det ordner seg for deg snart. Sender mange varme tanker til deg. Klem fra Liv

Eva Petronella sa...

Tenker på deg Vibbedille, og alt du må stå i for tida. Ønsker deg riktig god bedring =)

Mångsysslare sa...

Lykke til videre! Håper det går mer din vei framover enn det har gjort i det siste.