onsdag 24. juni 2015

Den Mest Perfekte GALSKAP Ever!

Foto: Dedri Uys 

Det er MYE Galskap i verden og da spesielt i GarnVerden det er det ingen som kan snakke bort!
Men hvilken HERLIG Galskap! Nå er eg overbevist om at eg har funnet den NYDELIGSTE av de alle, ja av Galskapene altså, kan man seriøst bare klikke forbi noe sånt?? Neeeeeei, det kan man overhodet ikkje, iallefall IKKJE om man har et garnlager som er oversvømt av de perfekte garnnøstene til formålet! Har ei Garnkiste med 50 kg +/-  ullgarn som Safir og Østlandsgarn. Innrømmer at eg i flere uker nå har vært inne på de aktuelle siden å "smuglest" noen ganger hehe 
Har tenkt så det knaker og veid frem og tilbake, men har vel bare kommet frem til at; Jo Galere JOOOO Bedre! 
Eg har drømt meg laaangt bort ved å se på alle de nydelige bildene på Google og eg lar meg ikkje skremme av hverken størrelse eller garnmengde......EG ER SOLGT!

Eg VET at DU vet hva eg skravler om, Jepp, selvfølgelig er det det FANTASTISKE store flotte teppe: 
Sophie' s Universe , har du sett det? 
Hvis ikkje bør du virkelig ta deg en titt!

Det er blitt publisert som en CAL tidligere i år og oppskriften er bare helt FANTASTISK! Den er delt inn i små etapper som gjør det veldig oversiktelig å følge med + 
det er Bilde Tutorial på ALT!
Dvs at selv om teppe muligens ser HYSTERISK vanskelig ut er det plukke så til de grader fra hverandre i oppskriften at selv en nybegynner kan klare det, det er EG sikker på :) 
Ære være den som har Designet dette :) 

Oppskriften den kan du finne HER og du bør virkelig lese ALT! Meld deg også inn i siden på FB og Ravelry for evn spørsmål, linker til dette finne du via linken over :) 
Kunne DU tenke deg å starte?

Det ENESTE eg kan si eg mangler er MASSE hvitt garn, 
tror eg vil bruke Safir fra Sparkjøp.
Kunne tenke meg ENTEN masse farger med hvitt som hovedfarge, eller kun hvitt og en annen lys farge-
Virkelig Valgets Kval dette her! 

Teppe kunne eg tenkt meg å brukt til sengeteppe på senge 
i Beirut, der har me en seng som er omtrent kvadratisk 
og veldig stor så det kunne blitt perfekt! :) 


Dessuten er jo været PERFEKT til nok en Galskap!


Eneste det skorter på er PLASSEN i kroken min! Etter bilde ble tatt er kurven med Petuniateppet flyttet tilbake på lageret, dvs det ER plass til en kurv til om alle i heimen legger Go`viljen sin til hehe

Det er virkelig et tøft liv med strikkere og heklere lever må eg si, til stadighet dukker det opp både store og små fristelser og me (les; EG) biter på stort sett HVER gang! Spørs nå hvor dette vil ende.....GALSKAPEN LENGE LEVE! 
JuHuuuuuuu :) 

Mens eg studerer evn hvilken farger eg skal bruke hvis det blir kun 2 farger skal eg legge opp til en ny klut til Solstråla, for stakkars, hun trenger da virkelig MER enn 2 :) 

Dessuten må eg jo prøve å overtale henne om at hun TRENGER en lappeteppe i ull, ja for hun skal jo med tiden flytte og bo 5 år i Tromsø etter planen :) Nå ser det ut for at jenta har bestemt seg for ang første året og det blir 
i Kristiansand! Ble litt langt å flytte fra pikerommet og helt til Tromsø sånn PANG liksom! Lettere å hoppe på toget fra sørlandsbyen og komme hjem når lengselen blir for påtrengende og ikkje minst kan Jr ta toget ned alene og t.o.m EG kan kjøre ned ei helg :) Tror dette er det smarteste hun har gjort, mest for sin egen del :) Blir så spennende! 
Dvs at i løpet av det neste året kommer eg nok til å "annonsere" Strikkeselskap til kafèbesøk :) 
Kjenner at magen har roet seg betraktelig nå! :) 

Det er har vært en "anspent" tid akkurat de siste uke, men nå er ALLE eksamenskarakterene på plass og både me og jenta er fornøyd, det mest extreme er at ALLE strøk i skriftlig Franskeksamen.........UNNTATT Solstråla! 
Det er jo helt sprøtt! Ja at kun èn besto?!
Men, selvfølgelig er me jo OVERLYKKELIGE at hun besto 
og fikk Vitnemålet for hvis ikkje kunne hun ikkje startet på Psykologutdannelsen sin :) *Puster lettet ut*

* * * * *

Formen er ikkje helt "der", men eg kjenner at humøret mitt ER stigende og det er en herlig følelse! Det er mye som skulle vært gjort, men eg må bare innse at den der idiotiske skulderen min VIL IKKJE! Det største PROBLEMET mitt har alltid vært å deligere eller spør om hjelp, og det tar muligens litt lengre tid før mann og barn "ser" det samme rotet som meg hehe Men heldigvis er høyrearmen ganske brukanes så litt får eg nå gjort og resten av familien 
tar ting og tang etter hvert :) 
Det er jo FERIE så eg må prøve å ikkje stresse over det :) 

Venter fortsatt på malerene som skal komme å male stua vår, kjenner at akkurat DET hadde vært nydelig å blitt ferdig med, kanskje de kommer i morgen? Eller neste uke?? Huseigeren lovet oss i fjor høst at de skulle komme rett over nyttår, ja så det vil vel muligens si at de ikkje er så langt borte?? HAHA 

Aaaaanyway! Nå skal eg sette på litt serie og legge opp til en ny klut til verdens beste Solstråla og eg skal virkelig NYTE dagen og KOSE meg, det HÅPER eg DU også gjør! Misunner deg GRØNN om du forteller meg nå at du enten sitter på stranda eller er på noen måte 
på vei UT med strikketøyet ditt!KOS deg masse og ha
en EVENTYRLIG 
herlig Dag :) Go`klem fra ei Vibbedille i ganske GODT Humør :) 

9 kommentarer:

Lill-B sa...

Sitter med akkurat samme tanken og lysten til å hive meg på Sophies Universe. Når du går for Saphir, hvor stor heklenål bruker du da? På forhånd takk for svar ;)

Vibbedille sa...

Som regel når eg hekler med Safir bruker eg enten 3,5 eller 4, alt etter hva eg hekler. Regner med at med så mye mønster må eg nok gå for nr 4 så det ikkje blir så hardt heklet, men må nok prøve meg frem :)

Hiks sa...

Hei hei. Nå bor jeg "bare" 22 mil fra Tromsø hvis det kan hjelpe deg med magefølelsen.Vi strikkegale holder sammen og hjelper seff hvis det trengs !!

Vibbedille sa...

Det er alltid betryggende å ha Kjentfolk i nærheten, men tror alikevel det ble tøffest for Amira selv å flytte sååååå langt første gang og helt alene. Men hun vil KUN studere i Tromsø for hun mener det er en By ALLE må oppleve en gang for det er kjempeflott der syns hun :) Så det blir uansett 5 år fra neste høst :)

Egentlig så ville hun jo helst bodd hjemme hehe Men Psykolog kan hun ikkje bli i Stavanger ;)

Charlotte Kaae sa...

Smiler hvor er det bare skønt at komme ind på din blog i dag, elsker alle de farver der kommer mig i møde... Og så kan jeg se at vejret hos dig er præcis så trist som hos mig. Jeg pakker mig ind i en tyk sweater, finder strikketøjet frem og nyder livet.

Hiks sa...

Det er helt sant at Tromsø må oppleves som student. Kom meg ikke dit selv desverre. Blir nok supert for Amira. Helt spesielt å oppleve mørketid og midnattsol da. :-)

Vibbedille sa...

Selv om hun overhodet ikkje er glad i snø så vil hun ha skikkelig vinter, her i vest er vinteren ensbetydende med 30 cm slaps og det er det verste. Hun snakker veldig varm om Tromsø og de er jo også kjent for godt studentmiljo, men det må også klaffe med jobb for henne der. :)

Hiks sa...

Så flink som hun er så tror jeg ikke det blir noe problem.Nå er jo Tromsøya kjent for snømengdene så hun får snø nok tenker jeg. :-)

Vibbedille sa...

Mulig hun bør invistere i et par truger hehe