søndag 21. juni 2015

Kampen om Galskapen!

Ble retten og sletten helt overfalt i dag! Ja innimellom skjer det må du vite! Samvittigheten knager fra alle kanter hva angår alle disse Uferdige teppene mine og i dag kom kurven med Primula Teppet ramlende ut av garnrommet! 
Det formelig skrek etter litt oppmerksomhet! Selvfølgelig dro eg det med meg inn i stua, eg som bare skulle gå inn å få litt næring til den dårlige RYDDEsamvittigheten min.....
Det dukker av og til opp litt av hver! Se bare......

......HER! 
Helt NYTT og NYDELIGE Luksus Garn fra Rasmilla
Dette er til planlagt prosjekt til Ylva som skal bli BÅDE Elvira og Fiona -hadde jo vært en idè å fått en av de på pinnen selv om hun i dette Sommerværet sikkert måtte hatt strømpebukse under :) 


Nå kan eg seriøst OMDØPE kroken min til 
"KaosKroken" *ler* Når eg pleier å komme inn sånn uforberedt med en kurv pleier den bakerste havne inn på lageret, MEEEEN eg er litt i tvil der ser du- ja siden den bakerste kurven er Wiola..... Kjenner at DET er for tidlig, eneste grunnen til at den ikkje blir strikket på er den idiotiske skulderen min! Ja det blir retten og sletten for tungt fordi akkurat nå er det litt for mange masker på armpinnen, dvs at eg har et noe fastere grep om pinnen-TÅPELIG altså! 

APROPO den der skulderen, har du eller noen du kjenner hatt samme problem og blitt opererer for dette? 
Altså betennelse i sene/leddbåndsfeste + artrose(forkalkning) ? Hvordan ble du/de etterpå f.eks? Blir man BRA igjen etterpå eller får man en arm som bare er til pynt?? *ANGST*


I dag har eg iallefall fått bekreftet at selv om man SNAKKER om Sola, ja så kommer den IKKJE! Se bare så herlig: 
Her kan me bare loffe rett ned til fjorden, ja det er flere fine plasser å bade og fange krabber ja og sole seg på berget :) Frister i grunnen veldig lite med KUN 12 grader i lufta.....


Når me skal ned i skjærgården tar me bilen siden det er PYTON og loffe gjennom industrien her! Hadde det ikkje vært for Slumberger hadde utsikten vært ganske så idyllisk!

Eg sa akkurat til Habibi at i fjor på denne tia satt eg omtrent bare i ei truse her i sofaen oppå ei hvit dyne fordi skinnsofaen var så "klisset" og varm, han skjønte jo slettes ikkje problem for det kunne eg jo gjøre nå også! 
Mannfolk altså.... :) 

* * * * *

Formen min er betraktelig bedre i dag, men eg tror eg står over mat sånn generelt-kanskje det blir noen kavringer? 
Det er helt magisk mot kvalme :) Som eg har vist deg i dag har eg seriøse lukseriøse problemer og dermed blir eg vel bare sittende her å "sulle" kjenner eg meg rett :) 
Tenker eg starter med å sette på en serie så ser eg var som havner i fanget mitt etter hvert!

Håper dagen din også er fin så langt, her synger iallefall diverse fugler for full hals så NOEN 
har det iallefall helt supert :) 
NYT en STRÅLENDE søndag
og ha det så herlig som mulig :) 


Go`klem fra Vibbedille i et godt lunne :) 

6 kommentarer:

Anne Elise sa...

Alltid spennende å se hva du driver med! Selv er jeg i klutemodus for tiden, enkle og raske arbeider. Har også mine teppeprosjekt liggende, men akkurat nå føler jeg ikke for å jobbe med tepper. Kjøpte inn nydelig garn som jeg tenkte å lage et par ugletepper av, men har ikke fått startet i det hele tatt!! Ja, ja, får se dagene an.
4 arbeidsdager igjen, så er det 6 uker fri!! Kjenner jeg gleder meg til det.
Akkurat nå er jeg blitt kjempeforkjølet, verker i kroppen, vond hals og er så utrolig tett. Håper det går over!!
Ha en flott søndag !

Vibbedille sa...

Strikke kluter eg også, Amira har lyst på hvite så da blir det sånn :)

Får nå håpe du rister av deg baseluskene FØR ferien starter iallefall :)

Ha en herlige søndag :)

Tantekaramellen sa...

Ja, til bilder av pågående prosjekter. Du tar fine bilder, så jeg vil gjerne se prosjektene vokse. Og ja til bilder av ufoer. Da føler jeg meg ikke aleine om å ha litt mange forskjellige prosjekter på gang samtidig.

Mette Dale sa...

Hei ! Flott at formen din er bedre idag ! Eg er operert i høgre skulder, forkalkning og div. Det er maaaange år siden, men "bank ibordet", har ikkje hatt vond skulder etterpå! Men, det går nok ei stund før armen er "fullt brukande" igjen, etter operasjonen. Eg hadde ikkje kikkholoperasjon, men sånn "ordentlig" oprasjon ! Lykke til, du blir "sprek" i armen etter "vøla" ! Ha ein god søndag vidare !

Vibbedille sa...

Jammen godt å høre Mette :) Satser jo på at eg slipper operasjon, men det hørtes jo ikkje så lovende ut på legen....
Jaja får ta det som det kommer :)

elin65 sa...

Jeg har også operert høyre skulder. Var mye plaget med senebetennelse. Kikhullsoperasjon der de meislet bort ørlite ben for det var litt trangt der. Kjenner det i skulderen hvis jeg bruker handa mye, men det er sjelden jeg har senebetennelse nå. Så jeg har vært heldig. Kunne ikke strikke på en måned etter operasjonen.