tirsdag 30. juni 2015

Når penisen peker mot vest......

Ho Olga irriterte seg alltid over at nabokjerring alltid var heldig med været når ho hang ut klevasken! Sola skein som bare det hver eneste gang, så ho Olga måtte hørre med na om ho hadde ei oppskrift på dette herane. 

"Å jo", svarte nabokjerringa, "Når æ står opp om morran sjekker æ alltid under dyna te han Olaf, peker penisen mot vest, ja da er det klar bane for sol og kletørk, men når den peker mot øst, ja da er det nesten garantert regn, 
så da heng æ klean i garasjen"

"Hmmmm", tenke ho Olga
Men du ser det at ho Olga sleit no fortsatt med å få tørka den der klevasken og det var stadig gråvær.....
Det 5. dagen med kaldt og grått gikk ho nå bort til nabokjerringa og hamra på døra og ropte:
"Æ skjønner ingenting,", ropte ho Olga! "Æ får nå aldri tørka de klean, så ka gjørr æ når kuken alltid står til værs?"

"Da treng du no vertfall ikkje tenk på klevask!", 
kom det andpustent fra vindu i 2.etg........

Blir jammen ikkje mye kletørk ute her på 
vestlandet heller om dagen.......Dagen i dag startet veldig dårlig, men ble bedre jo nærmere kwell det ble, våknet halv 10 med skikkelig eksplosiv migrene! Eg som trodde var det var over for denne måneden, men der tok eg feil gitt! Planen i dag var jo at me skulle til Knoksen sammen og "Høgge" gamlebilen, men det endte med at han Ali måtte kjøre avgårde selv, det innebar dermed at han spaserte til Solstrålas jobb etterpå for å hente den andre bilen. Jammen godt at det var ganske bra vær :) 

Eg fikk et vått håndkle i fryseren mens eg gjorde meg klar til å komme meg tilbake til senga! Det inkl å spy først, krype laaaangt under dynene og legge et frossent håndkle på pannen, Ahaaaa DET er såååå herlig kan du tro og det går ikkje lenge før eg Zzznorker......

Våknet i 14 tiden og var oppe en tur for å fryse håndkleet på nytt og deretter sov eg til halv 6 :) 
Våknet til nydelig middagslukt; Ali hadde ovnsgrillet en hel Ørret, serverte med melne poteter, sur agurksalat, rømme 
og gulrøtter-Tror det er først gang eg ÅD middag med slutten av migrene hengende i nakken! Etter en dusj og god skuldermassasje fra Solstråla kjente eg 
bare hvordan trykket lettet :) 

Sitter her i sofakroken og humrer og ler av vitsen over, 
av og til MÅ man da være litt fandenivolske hehe Håper DU tok hys på den, me er da en gjeng med jenter i vår beste alder, ikkje det??

Tenker eg tar å plugger noe i hørene og finner nok frem håndarbeidet etter hvert :) 
Tror kwellen blir ganske så bra eg :) 


KOoOS deg masse og NYT
hva enn du holder på med :) 

Go`klem fra ei Vibbedille på bedringens vei :) 

4 kommentarer:

Sylvia sa...

Så dumt at migrenen dundret til akurat nå da, uventet å greier!
Men du fikk sovet den av deg. Jeg har to sånne gelebriller i kjøleskapet, som sønnen bruker når han har migrene. Så når den han bruker er blitt varm, står jeg klar med den neste. Han sier de hjelper. Den ene har jeg kjøpt på Bodyshop blandt annet.
Jeg har jobbet ekstra i dag, og da jeg kom hjem, sovnet jeg i sola ute på terrassen. Det var såååå godt å ligge der litt, og kjenne varmen. På jobben er det litt kjølig, så jeg må ha en lett jakke på der.
Mannen hadde bursdag på søndag, og da fikk han noen urter av mamma, så de har jeg plantet i kveld. Tørka litt støv og bytta duker på inne, da sola forsvant. Synes jeg har gjort mye....men ikke fått strikket!!!! Har fått bestilling av venninnen min i Bergen om at hun trenger ullsokker, så det er bare å sette igang. Dere har det visstvikke så varmt som oss. Og i morgen har de meldt at sommeren kommer!!!, juhu!
De Sophia-rutene blir så fine. Og det er morro å følge et mønster som fungerer. Veldig flott at de har samme navnet som min datter :)
Den vitsen var god, he he.......
Ha en fin kveld Vibeke.
Klem

Vibbedille sa...

Jepp i morgen er det meldt 20 gr her og på torsdag 25 så muligens eg får gjort litt på den der sommerkroppen ;)

Har også noen blomster som skulle vært plantet, muligens det blir gjort litt av hvert.

Nå skal eg iallefall bare sitte her å nye kwellen, blir nok litt rangling også siden eg har sovet så mye :)

siddisisalou sa...

Håper du har våknet til en mye bedre form i dag. Jeg har måttet lære meg atter en gang å ta livet mer med ro her i varmen. Måtte gi opp trening på morgenkvisten pga bankende hode og kvalme. Så i dag skal vi prøve stranden under parasoll og ute i vannet. Håper det hjelper. Ellers strikker jeg på en liten søt jakke i bomullsgarn. Ull må jeg legge vekk nå.
Kjekt at jeg kan følge med på formen til felles venninne her hos deg.
Blogg verden er ikke stor !

AnnetteK sa...

Hi-hi-hi-hi...
Det eneste som er sikkert med denne sommeren, er at den er perfekt til å sitte inne og strikke! Selv om det hadde vært deilig å lufta strikketøyet litt også da...