tirsdag 16. juni 2015

Fargerik og Kul Hekling

Slik avslutter min sønn Barneskolen; I kjeledress og med tunga ute!
ALLTID et blinkskudd han der Jr altså :) 

De fremførte deler av "Grease" Musikalen og Jr var en av garasjegjengen og sang for full hals, har flere gode videoer inkl når "Danny" synger solo og han som synger er 12 og i stemmeskifte, men gjør en fantastisk jobb! TRAMPEKLAPP der altså!
Men, siden lover og regler forbyr meg å offentliggjøre videoer/bilder uten samtykke lar eg det vær, men eg skal love deg det var en opplevelse-tårene og latteren satt løst :) 


Rektor holdt en flott tale som avsluttning og det var ikkje et tørt øye å se! ALLE elevene som gikk ut av 7. fikk selvfølgelig "Vitnemål" for å ha fullførst 7 år på Barneskolen :) 
Mange kloke ord ble sagt og nå er det Ungdomskolen neste :) 


MEN, hekling ja! I dag fikk eg det NYE Heklebladet i posten, 
ÅÅååå der ble det mer enn èn forelskelse! Eg elsker farger og at ting gjerne er litt sånn sprøtt og eg kjenner det napper 
i heklenålene mine nå ja :) 

SE bare på det teppe og DE putene! Ahaaaa bare hengekøya, 
stråhatten og en hage som mangler nå altså! Eg vil ha ALT!


Hadde det ikkje vært for litt sånn utover bulker kunne eg tenkt meg denne kjolen! ALT dette + MYE annet snadder finner du i Familiens Hekleblad -eg bestilte det bare via Sms 
og Vips så lå det i postkassa :) 
Å nei, eg er ikkje betalt for å dele dette, tenkte bare eg skulle gi det et koselig og gøyalt tips, ja sånn sent på en tirsdags kwell :) 
KOS DEG :) 

*****

Er i grunnen ganske så sliten nå altså, men eg bare MÅ se den siste
episoden av "Orange is T.N.B" før eg kryper under dyna :) 
Ha en fortsatt fin kwell og ei
Riktig God Natt etter hvert :) 

Go`klem fra ei trøtt Vibbedille :)


6 kommentarer:

Live sa...

Så kjedelig med dårlig vær! Det er ikke så veldig mye bedre her i Bergen dessverre. I morgen skal det bøtte ned her og. Men vi får krysse fingrene for at værgudene snur slik at Jr kan få en flott dag i Kongeparken!

Sylvia sa...

Her regner det i dag. Og heldigvis skal Sophia og klassen hjem fra øya de har sovet ute på siden mandag. I morgen er HUN ferdig med sitt første år på vid-skole, som har vært en succsess.
Jeg skal ta på meg den lilla regnfrakken min snart, og traske til jobb. Kjenner at jeg blir i bedre form dag for dag, juhuuuu! Sender varme tanker til Habibi og bihulene. Vet akurat åssen DET er, stakkar.
Søren at jeg ikke så etter det heklemagasinet da jeg var på butikken i går. Så mye fint for oss som liker farger og mønster.
Den kjolen kan du fint ha, Vibeke. Har vi bulker, så lager vi den bare litt videre der, litt sånn A-fasong.
De runde putene der er det en kunde som lager. Hun er så snill og kommer å viser dem frem til meg når de er ferdige. Noen ganger bruker hun masse forskjellig restegarn, og noen ganger hjelper jeg henne med å sette farger sammen. Det er så morro.
Utgangspunktet er en gammel pute, sikkert fra 60- årene. Det er så tøft , og skikkelig retro.
Håper garnet jeg bestilte på mandag kommer i butikken i dag. Det er nemlig noe jeg skal strikke som jeg trenger garn til........!
Ha en fin dag, og så håper jeg det ikke regner på Kongeparken i dag.
Klem

siddisisalou sa...

Avslurning før sommerferie husker jeg som både vemodig og deilig. Deilig med fri, men vemodig å se hvor fort ungene vokser.
Nå gjelder det bare at sommerferie kommer. Det ville ikke vært en dag for tidlig.
Ser at det er noen søte hekla skåler/boller i det heftet. Jeg har heklet en søt krone i rosa bomullsgarn til min lille prinsesse slik at hun kan ha den på hodet. Men nå mangler jeg tips om hvordan den skal stives opp. Kanskje det står noen tips i det heftet ?
Ønsker god bedring til dere alle som ikke er helt friske nå når sommeren starter.

Vibbedille sa...

Når eg har heklet noe som skal stives bruker eg KUN sukkerstivelse, hvis du googler "Sukkerstivelse til hekling" f.eks får du opp forholdene, eg gjorde det bare på slumpen hehe Men det ble skikkelig stive skåler av det iallefall og det lukter ikkje! Vet det er mange som bruker skumma melk ser du, men fy det får en litt sånn kvalmen eim eter hvert hehe

siddisisalou sa...

Min lille prinsesse vil ikke bli vepsenes yngling med sukkerstivelsen ?

Vibbedille sa...

Det går bra, det blir hardt som sement :)
Ikkje noe kliss heller :)