onsdag 16. desember 2015

Strikk Rålekkert til Store Damer

Jennifer Wood

Selv om man er ei stor dame betyr ikkje det at man må strikke til seg selv på tykke pinner med tykt garn, nei vettu hva! Man må da kunne strikke tynt og lekkert selv om man har noen extra kilo på baken? Ja ikkje sant?
Ser VELDIG ofte, spesielt på FB at når noen spør om større størrelser er alltid svare: "Strikk den i tjukt garn!"
En lekker genser strikket i f.eks tynt merino garn blir da slettes ikkje det samme om man strikke i tjukt ullgarn på pinne 7!
Da er det ikkje like lekkert lengre.

Amerikanske Jennifer Wood har virkelig skjønt det!
Ikkje bare designer hun noe RÅLEKRE gensere og jakker, men hun har skikkelig rause mål på oppskriftene også
og dermed får hun med seg en ganske stor gruppe strikkere som mange andre designere ikkje får :)
Tommel opp for henne!

Du må bare SE og NYTE:


Bildet over
Opp til str 59"Jennifer Wood

Opp til str 60"Jennifer Wood

Opp til str 60"Jennifer Wood

Opp til str 60"Jennifer Woods

Opp til str 62"Jennifer Wood

Opp til str 60"


Det er mye mer du kan se av Jennifer Wood,
ta deg turen innom HER

Håper virkelig DU også fant deg noe du kunne tenkt deg :) 


* * * * *

I dag har morningen startet stille og rolig og foreløpig skal eg ikkje gjøre så mye annet enn å "hente meg inn" :)
Nå har eg 2 ganske hektiske dager bak meg med mye aktivitet, det er vel derfor ingen bombe at eg sier eg bare kjører avgårde i Kosedressen til legen!?? hehe
Gidder liksom ikkje å avbryte Modusen eg er i med å "Fiffe" meg opp hehe Da blir det bare som om eg svipper innom kontoret hans og fortsetter hjem til sofakroken :)

Hvis energien er til stedet når eg kommer hjem har eg planer om å innta kjøkkenet med bakeforklèet og se om eg ikkje får noen flere kaker i boks :) Ja, du kan si at "Drømme"lista fra ungene er ganske så lang.....Joa, det blir nok noen sorter til, for me må jo ha.....ja og noe.....for ikkje å glemme de herlige......Er ikkje dette typisk!?
Den ene sorten er jo BEDRE enn den andre hehe
Men OM eg skulle si STOPP nå, ja så har me allerede mer enn nok :) Syns det er kjempegøy å bake kaker på denne måten så det gjør meg ingenting så lenge eg gjør det når EG har lyst og i mitt eget tempo :)

Hvis det ikkje blir baking så starter eg muligens å pakke inn gavene, har mer enn èn gang pakket de inn mens mottaker er innom for å bytte gaver hehe Da er det greit å ha litt
Go`saker på lur-blir kaffikos av sånt :)
Er som regel ute i siste minutt med innpakkinga :)

Det nærmer seg jammen fort nå syns eg hehe
I morgen er det KUN 1 uke igjen :)
Ho Ho Ho Det skal bli kos! Håper gjengen min liker Hemmelighetene mine :)
Ho Ho Ho

KOS deg nå i dag også
og ha en Strålende dag :)

Juleklem fra ei litt Utslitt Vibbedille :)

4 kommentarer:

May-Britt sa...

Hei. Mange fine oppskrifter, men hvorfor ikke bruke modeller som er i str xl og oppover. Da vil man se hvordan genseren, jakken blir seende ut. Synes det er litt rart at det nesten alltid blir brukt slanke modeller.

Vibbedille sa...

Ja det er så sant! Har faktisk leita etter det, men vettu? Det finnes ikkje mangen! Meeeen det ser ut for at strikkedesignverden "kopierer" modellverden med en standar modellstørrelse på str 36/38

De kunne om ikkje annet vist begge deler :)

Anonym sa...

Flotte plagg :) Jeg skjønner at det er opp til store størrelser, men selve bildene designerne har valgt å vise fram, er jo bare i små størrelser.... Det er litt tankevekkende, synes jeg. :/ Kos deg videre, og jeg bare elsker disse tipsene du finner fram til oss :)

Vibbedille sa...

Ja det er helt sant Bitta og eg har virkelig leita etter bilder med store modeller for det er bra å kunne se hvordan plagget ser ut i større størrelser også. Strikkedesignerene "kopierer" jo modellverden med små modeller....noen må se å bli litt tøffere :)