søndag 12. juni 2016

BabyBobla Vokser -Yndige StrikkeOppskrifter

OGE Knitwear Designs

Må bare beklage altså, men eg kommer meg bare ikkje ut av denne BabyBobla som eg befinner meg i! Det popper opp lekre ting over alt, ja det er akkurat som når man er gravid
og går med struttemage; Da ser man gravide over alt!

I går kwell strikket eg ferdig kroppen på Krøllesauen,
men etterpå plukket eg opp et lekkert lite strikketøy
i Kasmir.....Mmm så lekkert :) Håper bare det ikkje blir for lite! Vet at det eg strikker sannsynligvis ikkje kan brukes for lenge, men det er så herlig med bitte små plagg som passer uten å måtte brette opp over alt :) Flere av disse prosjektene havnet også i BabyKøen:


Bildet over
Str 0-24 månederOGE Knitwear Designs

Str 3-18 månederOGE Knitwear Designs

Str Newborn til 12 månederOGE Knitwear Designs

Str 6-9 månederOGE Knitwear Designs

Et ENESTÅENDE rålekkert BabyTeppe!
Bare SE på det!

104 cm X 104 cmSelv om eg er overlykkelig over de 2 flotte ungene me har så drømmer eg av og til at eg er 24 med mange
år til å få flere på.....Det er så skjønt med små barn,
Mmm de lukter så herlig :)

JA, det er mye arbeid, men jaggu er det verdt det- På ALLE tenkelige måter og drømmen nå er å oppleve Lykken over
å få Barnebarn <3 Den dagen vil jo bare alt være komplett, men eg er tålmodig! Nå er det andre ting som teller mest, ja for det å være foreldre stopper ALDRI! Man kan si hva man vil, men èn gang mamma, alltid en mamma, uansett alder!

Nå er det videre og høyere utdanning som er målet
og deretter etablering og SÅÅÅ kan man begynne å glede seg og vente....*ler* Åååå me er så heldig som har sååå mye FANTASTISK foran oss!

Men i mens kan eg strikke og kose meg med
GrandTante barn! Er takknemlig for det også eg!
Det å ha følgt nevøer/nieser fra fødselen av, strikket til de når de var små og nå er de voksne og får barn selv, det er så herlig! Det beste er jo at eg føler meg som en liten unge *ler*


Dagen i dag som er SØNDAG er oppfunnet til å bruke til hva man vil og i dag skal det KUN strikkes! De siste dagene har det blitt lite med det og det er på tide å komme litt ajoùr!

Har også funnet meg ei flott bok på Storytel så hvis eg får nok Me-Time plugger eg nok i Headset
og forsvinner inn i mi egen boble
KOS deg du også og ha
en Fortreffelig Søndag :)


Go`klem fra ei begeistret Vibbedille :)

2 kommentarer:

johanne sa...

ååå så mye fint. Strikker til barnebarn, gammeltantebarn, det er gøy, men sååå mye fint. Må strikke ferdig en såpebobleromper nr 3, så er det dress som skal strikkes.... Men heldige oss som har noen å strikke til.... Så skal jeg strikke gensere til mine søstre, skjønner ikke hvorfor de havner bakerst.. ler... i haugen .. Må strikke disse også nå men så dukker det opp noe fint til de små, så da blir det skal bare først.... Det har vært artig å prøvd seg på en engelsk oppskrift, må kaste meg på en til høsten. Ønsker deg en fin Søndag.

Signe sa...

Så kjekt at du har grandtante barn og strikke til. Mange som kan nyte godt av alt det flotte du tryller fram. Den første kjolen var så fiiiin, for ikke å snakke om det lekre baby teppet. Ønsker deg en fin strikkesøndag.