fredag 17. juni 2016

Sponsor Nr 14: RASMILLAHvem er vi


Her er en oversigt over dem du kan møde i den fysiske butik i Hallandsgade på Amager. Vi står alle klar til at hjælpe med dine strikkespørgsmål.


Sanne Bjerregaard: Indehaver af Rasmilla Garn & Strik, og kvinden bag alle Rasmilla designs. Udover design i Rasmilla-navnet, laver jeg også designs til andre garnfirmaer bl. Filcolana, Mohair by Canard A/S og Hjelholt Uldspinderi.

Linda Dambo: Uundværlig blæksprutte, der både passer pakkeriet i webshoppen og butikken. Derudover strikker Linda et hav af modeller til inspiration i butikken.

Janne Højfeldt: Janne er i butikken 10 timer om ugen, hvor hun med kyndig hånd vejleder kunder, laver vinduesudstillinger og shiner butikken op så der altid er noget nyt og spændende at kigge på. Når Janne ikke er i butikken, er hun flittig med pinde og pen, og kreerer nogle fantastiske klassiske designs. Alle Jannes modeller kan ses og prøves i butikken.

Tina Ruus: Tina er verdensmester i hurtigstrikning. Mindst. Jeg kender ingen der strikker lige så hurtigt som Tina, og jeg plejer at sige at Tina har strikket mere i mine egne garner end jeg selv. Tina ved altid hvad der rør sig i strikkeverdenen, og jeg har endnu ikke fundet den strikketeknik som Tina ikke mestrer.

Charlotte Kaae Mathiesen: Selvstændig strikdesigner der bla.a designer modeller for Filcolana, BC Garn, Karen Noe, Mohair by Canard, Kreativ Strik m.fl. Charlotte har udgivet strikkebøgerne Krydret Strik og Dimserier. Har du lyst til at møde Charlotte i Hallandsgade, så hold øje på hendes blog, her giver hun altid besked når hun skal til Amager.
 Kopiert Fra Rasmilla sin side


Rasmilla er absolutt i TOPPsjiktet av hvilke butikker eg rett og slett elsker! Sanne som er innehaver har vært med
å sponset alle Jubileumene eg har hatt her på bloggen
og denne gangen stiller hun med den tøffe og herlige...
 


...GRAND DAD! Det er så fint med denne type genser,
passe like godt til jente som til gutt :)


Dessuten er den strikket i riller som eg liker veldig godt :)Du som VINNER får både Oppskriften + Garnet du trenger for å strikke den! Det er søren ikkje bare bare det garnet heller, Ahaaa det er bare så lekkert!

Du skal nemligen få kose deg og strikke den i


Mmm det er så mykt og godt kan du tro, lett blanding av ull og bomull. Har strikket en del både til barn og meg selv
i diverse Rasmilla Garn og eg kan virkelig anbefale det :)

Da er ALLE 14 Sponsorene Presanter og det er derfor klar for selve HOVEDINNLEGGET i morgen så da er det bare
å kaste seg rundt og bli med :) Hvis eg ikkje husker feil så er det HELE 26 Premier som skal deles ut så mange kommer til å bli veldig fornøyde :) Gleder meg!


Kjenner at det begynner å sige inn i hodet mitt at NÅ er ferien startet! Nydelig Tanke :)

Når eg nå etterpå har rigget meg klar for kwellen skal eg strikke og se sesong 4 av "Orange is The New Black" som ble lagt ut i dag! JuHuuuu Har jo ventet et HELT år jo hehe

Kos Deg og ha en
Skjønn og Fortreffelig Kwell!
Go`klem fra ei VELDIG fornøyd og STOLT Vibbedille :) 

7 kommentarer:

Håndarbeidsfrua sa...

Så lekker genser. Godt det var den siste av sponsorene dine dette. For hvor skulle det endt til slutt. Jeg er så overveldet av hva du har klart å få til, ikke mindre enn fantastisk, men så er jo ikke du en hvilken som helst heller da. Du er vår kjære gale tante med det store hjertet.
Klem til deg og god ferie. Liv

johanne sa...

oi det var fin genser... Så mye fint.... Fantastisk hva du får til... Dette blir gøy. Ønsker deg en fin ferie.

Solveig sa...

Å dette er bare så utrolig 😀 Tar av meg hatten for alt du får til. Kjempe bra at så mange sponsorer er med på å hylle jubileumet ditt. Alle gjestene dom hilser innom daglig forteller jo også sitt. Gleder meg til morgendagens innlegg. Knall kjekt ! Ha en fin fredagskveld

Anonym sa...

Hei!,
Så flotte premier😊😊
Hvordan kan jeg delta??
Mvh Rigmor Burmo

Monai sa...

Du er en dyktig veteran i både strikking og i blogg verden �� Kjempegøy at du har fått så mange fine gaver fra sponsorer.
Har lest bloggen din i mange år og du har del raust med oss både glede og sorg,strikking ,boktips,garntips,matlaging,familie,små turer i nær område og ikke minst din glede over små ting osv. Håper du forsetter i mange år til. Lykke til videre ��
Mvh. Mona Iren Hustad

Vibbedille sa...

Tusen Takk skal du ha Mona ❤ Slike tilbakemeldinger gjør så godt 😊

Vibbedille sa...

Tusen Takk skal du ha Mona ❤ Slike tilbakemeldinger gjør så godt 😊