lørdag 11. juni 2016

Nydelig BabyTeppe- Norsk StrikkeOppskrift

Foto/ Design: Bitta Mikkelborg

Aww har du sett så lekker BabyTeppe før?
GJETT om dette falt i smak eller??
Ble helt betatt eg og med èn gang Visa`en min er i + skal dette komme på plass! Vær du sikker! Noe som nesten er enda bedre er at det strikkes i Nydelige Hot Socks Pearl -
et garn med en "tøtsj" av Kasmir :) 

Teppe på bildet over
Norsk StrikkeOppskrift


Hvis du ikkje er blitt bitt av Bitta basillen ennå har du faktisk muligheten nå i sommer! JuHuuu Kjenner det dirrer
i AlongGenet! YES! Hun starter NOK en KluteAlong så det er bare til å melde deg inn i Facebook Gruppa til Bittami!

Oh YESSS! Eg har planer om å bli med så se opp for
Klutete Innlegg :) Det er så HERLIG strikketøy å ha med seg på stranda, putt det oppi i ei lita strikkeveske og du er klar for en HERLIGE dag :) No Problemos liksom :)

Fy Søren eg har mange FINE planer frem over!
Det er bare å GLEDE seg liksom :)

Har planer om en tur til Stavanger nå i juni og DA er planen
å ta en tur på "Søstrene Grene" - trenger nemligen en sånn liten skjønn koffert :) Sist eg var der ble eg HELT betatt av GarnHyllene der! ALT ligger etter nyanser og det er så lekkert, men HVORDAN er garnet? HELT ærlig??
Eg kjente godt på nøstene, men eg syns det kjentes så
tørt og flatt ut? ERFARINGER??


Nå derimot skal eg bare sitte her i Go`stolen og se rett frem, muligens gløtte litt ned på et strikketøy! Er i grunnen ganske sliten hehe Ja på en GOD måte :) Amira har vært hjemme noen dager og da blir det fort at me sitter opp til langt på natt hehe KnuseKoser oss skikkelig ser du :)

Ali har innvadert kjøkkenet skikkelig i dag! Han har laget skikkelig Chips!! + RekeChips og nå skal han dandere ei sånn store "Rose" av gjærdeig med Nutella inni samtidig som han får Lammesteika i ovene :)
Blir jaggu meg mangen retter i dag hehe

KOS deg og ha en
Skjønn Kwell Du også :) 

Satser på at Fotballen fyker over Tv i løpet av kwellen!Go`klem fra ei litt søvnig Vibbedille :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

God lørdagskveld!
Endelig ro i huset så mor kan sette seg med pc'n og sjekke "dagens Vibbedille".....
Har brukt Søstrene Grenegarnet til kluter/grytekluter - helt ok, og et litt røft babyteppe greit, under tvil. Prøvde det til småplagg, men synes som deg at selv om fargene er som godis, og det kjennes mykt er det også tørt og litt trått og flatt, så i bunn og grunn lander jeg nok på bomullsgarn fra Drops neste gang, Safir er en klar favoritt!
Ha en fabelaktig helg!
Hilsen Margaretha i Moss

Vibbedille sa...

Takk for super tilbakmelding, da følte me det samme :)
Eg pleier strikke i Petunia når eg strikker i bomull for hvis sannheten skal sies så liker eg IKKJE å strikke i bomull. Men som sagt, Petunia vinner hver gang og det er knallgodt :)

KOS deg masse du også :)

Anonym sa...

Det skulle selvsagt stå Drops Safran (ikke Safir) - og Petunia er helt klart et godt alternativ, men litt tykkere enn Safran. Tilsvarer nok Drops Paris - som jeg ikke fikser å bruke.
Selv hekler jeg en del med bomull, til strikking er nok ull favoritten ja ;-) Har mange ganger sagt at "DET bomullsgarnet liker jeg ikke", for så å oppdage at til hekling er det supert :-)
Så nå synker jeg ned i sofakroken og plukker fram heklenål og Drops Muskat, grufullt å strikke med - helt topp til å hekle "mormor"-vesker av :-D
Nyyyyt kvelden din ♥
Hilsen meg i Moss en gang til....

Vilje Vanilje sa...

Jeg har nesten bare heklet med Søstrene Grene garn og til hekling synes jeg det er ganske så bra. Det passer perfekt til dilleting, jeg har laget mange vimpler, pulsvanter, bordskånere med garnet og det funket fint, selv i vask. Jeg har også heklet et helt teppe i garnet med en venninne her: http://viljes-bunny.blogspot.no/2016/03/the-wedding-blanket-revealed.html og det ble lekkert, ganske så tungt, men fargene hos Søstrene Grene er som en drøm. Nå vet jeg jo ikke hvordan teppet er å bruke siden vi ga det bort men jeg har ikke hørt noe negativt.

Jeg ville kjøpt noen nøster og prøvd meg fram, kanskje du kan hekle noen bamser eller annet dill om det ikke passer til strikking av kluter. ^^