tirsdag 21. juni 2016

ByTur - Ikkje Bare Bare lenger.....


STAVANGER - Byen i mitt Hjerte <3

Det er ikkje ofte eg tar turen inn hit lenger, nei det er ikkje langt, ca 15-20 min med bil så det er fullstendig overkommelig og helt passelig i forhold til hvor landlig
og nydelig med bor her ute ved havet. Takk og pris for at eg har fått nettopp Floke Frisør som sponsor for de ligger like ved parken her, midt i Stavanger sentrum og det gir meg en meget god grunn til å få meg en ByTur :)

I morgen kl 10 har eg time, ja for meg er det tidlig, men det som skal gjøres med håret tar noen timer og da er det greit, men det KOSTER for meg å klare å være parkert
og klar kl 10! "Det er jo langt på dag sier mange", men slettes ikkje for meg, samtidig som eg liker å få gjort det eg
skal så tidlig som mulig på dagen.

Skal eg kjøre selv som eg skal i morgen kreves det en del planlegging, allerede fra dagen før! Joda, selvfølgelig kan Ali kjør, men eg syns å vekke han + at han må vente
i min. 3 timer er litt gale.

Allerede dagen før er det veldig viktig for meg å stå opp sånn noenlunde og holde medisintiden!!
Kwil må også utgå dagen før hehe Etter mange år med erfaring og ikkje minst læring har eg funnet ut hva som funker for meg, ergo utgår det aller meste av mat! Ja både dagen før og frem til eg er hjemme igjen.HVIS eg spiser noe dagen før er det i tilfellet veldig lett,
som i dag, en liten porsjon med salat og en "Klatt" med ovnsbakt laks - DET er lett for magen det :)

Hvis eg f.eks propper meg full med tung middag
(noe som egentlig aldri skjer!) kan eg bare glemme å gå ut dagen etterpå! SÅNN er det bare, Jepp, for jo mer eg spiser og jo fetere eg spiser jo mer vondt får eg. Da snakker me ikkje litt mageknip, men skikkelig sterke smerter!

Selv med mitt moderate kosthold tar eg sterk smertelindring fast 3 ganger til dagen m/påfyll og har rimelig greie dager :) Dette fungerer fordi eg har lært hva som passer meg :)

Det er lenge siden eg har gjort ting på sparket, iallefall hvis det inkl bilkjøring. Uansett så har eg det BEST om eg planlegger skikkelig, derfor er det ikkje så ofte eg orker å ta meg ut på ting som tar lang tid, men noen timer i stolen til Eirin på Floke er SÅÅÅ verdt det!

Når eg kommer hjem er eg akkurat som en ballong som lufta går heeelt ut, enten så sovner eg eller så
sitter som et slips i stolen.
Noe av det ALLER viktigste er å ta kveldsmedisinen på tiden kvelden før, gjerne noe tidligere siden eg må veldig tidlig opp den aktuelle dagen. (12 t depomed) Ja eg må ha minst 3-4 timer på meg før eg setter meg i bilen å kjører. Å JA, selv som Morfinpasient har eg tillatelse å kjøre bil!
Den diskusjonen har me hatt! Dvs at døgndosen er innenfor hva som er lovlig og hvis man bruker sunn fornuft, dvs man kjører ikkje hvis man ikkje føler for det, ja da går det helt fint og eg hadde bestått en narkotest om han Onkel stoppet meg. Dette er legene mine sine ord og eg fikk seneste
bekreftet det sist eg var der.For å få en BEST mulig morning som forøvring starter med
å stå opp senest kl 6!!!! er det veldig lurt, syns eg, å henge klar klærene som skal på :) For et kaos om eg skulle sprintet mellom kleskapene med hodet på halv8 så tidlig på døgnet!

I morgen satser eg på at om humøret ikkje er på Topp så vil iallefall klærene få meg til å SMILE hehe Amira bare så på klærene og så på meg, nei hun like i overhodet ikkje
fargen på den veska haha

Eg skal altså ha på meg den nye "StrikkeLykke" kjolen fra LovelyPlanet og HverdagsJakka i Finull, er i grunnen den eneste jakka eg har som passer til hehe Siden eg ikkje har fått grilla beina skikkelig ennå må man til med ei strømpebuksa + at eg ikkje syns at 15 gr er noe særlig varmt!

Var dette helt sprøtt eller kan eg gå sånn UTEN
å bli stempla tullete hehe
Akkurat som om eg brydde meg *ler*


ANYWAY, som en Kronisk Smertepasient tar det litt tid
å komme seg til By`n noen timer ser du!
Dagen i morgen tar eg KUN medisiner veldig tidlig og må stortsett klare meg uten mens eg er borte! Det er DET som KAN blir det tøffeste! EG har ALLTID meg med påfyll som eg kan ty til og da går det veldig greit som regel, men eg spiser heller ikkje når eg er ute, det går i vann og kaffi som regel :)
Den faste medisinen må vente til eg kommer hjem.

Men eg tror nok at dette skal gå helt greit eg,
har iallefall vært flink i dag :)Dessuten GLEDER eg meg litt extra til denne byturen!
Skal ha med meg disse 2 posene med masse flott garn oppi, Jepp, eg har nemligen en plan! Mulig du får se HVA eg skal, hvis ikkje skal eg fortelle deg det ETTERPÅ, ok?
Du kan jo følge med på SnapChat (@vibbedille)
så KANSKJE det dukker opp noe :)
Det viktigste som nå gjenstår er å få seg en GOD natt med søvn! Helst ca 6 timer :) Oj, dvs eg må i seng senest kl 12! Hmmm vanskelig.....men eg jo prøve! Har ikkje kwilt i dag så eg håper eg er trøtt da :) Først blir det iallefall et
par timer med strikkings :)


Men før eg avslutter skal eg jammen meg være litt TØFF! Jepp, skubbe Janteloven helt over kantet og bare la det stå til *ler* Mange ganger når eg får mail/meldinger fra dere skriver veldig mange noe som f.eks "Åå det hadde vært så koselig å kommet innom deg, eller bare tatt en kaffi"
Det er jo veldig ofte noe de fleste skriver og sier uten å legge noe mer enn det i det, men nå spør eg:

Skal DU inn til Stavanger By i morgen?
Har DU lyst på en kopp kaffi?
I tilfellet så skal en spandere en på deg :)
Så kan me ta en prat :)

Få se om DU tørr hehe

Send meg i tilfellet en MailNå er tiden inne for å sette på "Orange Is The New Black"
og finne frem strikketøyet :)


KOS deg og nyt de
siste kwellstimene og ha
etter hvert en riktig God Natt :)Go`klem fra ei optimistisk Vibbedille :)

5 kommentarer:

Unknown sa...

Kos deg max i morra, det fortjener du.
KNALLTØFFE klea du skal ha på, helt etter min smak.

Ha en flott kveld videre.

Vibbedille sa...

Jepp, skal kose meg etter beste evne
og TAKK for at du likte klærene, da er me enn så lenge 2 hehe

Wenche sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Håndarbeidsfrua sa...

Kos deg i morgen. Noen ganger må man bare tråkke litt over grensen av hva man tåler, og ta følgende de neste dagene. Tipper det er verdt det.
Og en felles kaffe tror jeg vi må drøye med. Synd jeg ikke skal til Lillehammer i august. For da kunne vi jo tatt både en og tre kopper.
Klem fra Liv

Vibbedille sa...

JA! Det hadde vært sååå KOSELIG å tatt en
kaffi med deg Liv! :) Tror du og eg kunne
hatt mye kjekt å skravlet om :)