mandag 26. oktober 2015

Mens timene ruller av sted har eg litt på lur - Oppskrifter

Purl Soho

Dagen har virkelig gått i ett, nå har Jr vært våken siden ca kl 17 og det er kun en bitte liten bedring sier han. Nå nettopp var han i dusjen noe ha følte hjalp der og da, men nå er han tilbake i senga igjen. Håper virkelig han får sove noen timer, helst mange timer utover natt. Når han vil ha meg sittende oppi senga si er han neimen ikkje god. 

Akkurat nå har eg meg en liten kaffipause og tenkte eg skulle gi deg resten av de fine tingene eg fant i tidligere: 

Gratis


Pam Powers

Denne vet eg har rasket over det ganske land de siste månedene, men kanskje du ikkje har fått den med deg ennå?



FadenStille

Gratis


Joji

Opp til str 72"


Tiina Kuu



Sånn, nå har du noen flere herligheter å putte
på den der lista de hihi

* * * * *

Nå skal eg inn å sette meg oppi senga til Jr igjen og eg krysser fingrene så hardt eg kan for ei rolig og god natt for hans del, eg kan sove når han er god igjen- Det betyr alt! 



Håper du får sove godt
og drømmer søtt :) 
Nattinatti :) 




Go`klem fra ei ganske så sliten Vibbedille :) 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Stakkar junior(og dere). Håper dere får sove noen timer alle tre. Og krysser fingre for at det "bare" er migrene. Må ha vært en særdeles sterk og allergifremkallende parfyme den dama knuste på toget...
Ønsker dere god bedring, god natt og en bedre dag i morgen.
Klem fra nattugla Merete

Vibbedille sa...

Jr reagerer på veldig mange forskjellige parfymer, både dame og herre. Er akkurak lik selv. Nå var han ei heller helt god i hodet da dette skjedde så det var nok dråpen som fikk det til å eksplodere og eg håper det aldri skjer igjen.

Eg våknet av katta halv 6 morges og Jr følte seg bedre. Nå sover han igjen så eg håper det bare blir bedre og bedre utover dagen :)

Anonym sa...

Godt å lese at ting er på bedringens vei. Vet litt om å reagere på lukter, parfyme, trykksverte og vaskemidler med "godlukt" blant annet. Mister helt pusten av og til og kan fint ende opp med hodeverk/migrene srlig om den liger og lurer fra før. Det er bare å sove, søvn er den beste medisin til det meste etter min erfaring. Skal legge meg og sov jeg også nå, har jobbet i natt.
God søvn og bedre dag ønskes fra nattugla:)