onsdag 3. august 2016

Høstens STORE Strikkebøker!

HaugenBok

Uansett hvilken årstid du liker best så er eg sikker på at du som strikker ELSKER Høsten og Vinteren for alt den er verdt, ikkje det? Mmmm mørke ettermiddager og kvelder hvor det er så eventyrlig å sige ned i sofakroken godt under et pledd sammen med STRIKKETØYET! Det er også herlig å sige ned i Go`stolen med ei God bok og tenk så HIMMELSK
når disse to skjønne tingene kan kombineres!
Ahaa det finnes slettes ikkje noe bedre, kommer iallefall
ikkje på noe i farten, gjør du?

De siste årene har det formelig EKSPLODERT med strikkebøker, noen ebber ut etter en stund, men NOEN StrikkebokForfattere har kommet for å bli!
En av dem er våre alles kjære Bitta Mikkelborg!

Eg er så heldig å ha 3 av hennes bøker og eg skal ABSOLUTT ha resten også, en om gangen må det bli for min del, men som sagt; Bitta er kommet for å bli så bøkene vil nok alltid være tilgjengelige! TAKK OG PRIS!

Nok en gang kommer det NY bok fra den kanten og du kan allerede nå forhåndsbestille den så før du vet ordet av det ramler den galant ned i postkassa de! Denne boka er jo super i forhold til hva eg skriver om i Dette Innlegget. 

Det er Flott med ei LueBoka, mer geniale Julegaver finnes nesten ikkje-Du trenger jo bare strikke én hehe
Ja og det gjør du på en god kwell, ikkje sant!

av Bitta Mikkelborg
Boka på bildet over
HaugenBok

Som i fjor så kommer det også NY Strikkekalender fra Bitta!
JuHuuu

av Bitta Mikkelborg
Tanum

En annen strikkedesigner som eg også er veldig begeistret for er Jorid Linvik! I fjor kjøpte eg Den store Votteboka og den er en drøm og da må eg vel nesten ha oppfølgeren også??


av Jorid Linvik

Tanum


Fjorårets Suksess!


av Jorid Linvik


Eg vet`kje med deg, men eg SkamGleder meg til tidlige
og Laaange mørke kweller med MASSE stearinlys og tjukke ullsokker! Mmmm eg seriøst NYTER Høsten hvert eneste minutt og det er så Godt å kunne se frem til den tiden :)
Ja me kan rett og slett strikke oss gjennom hele mørketiden, blir du med?

Når det kommer til bøkene og oppskrifter generelt fra
Bitta og Jorid kan eg virkelig anbefale de! Begge to leverer skikkelig BRA oppskrifter med flotte diagrammer som er enkle å forstår + de er tydelige og oversiktelige-
Har vel egentlig aldri møtt på noen problem :)

Kjenner eg har et behov for både Luer og Sokker denne høsten så da passer det helt supert med disse bøkene :)Nå er eg ferdig med nedre del av fronten på Viggo`en min
og har KUN 16 striper igjen på nedre del av ryggen og de skal eg strikke nå etterpå! Alle tråder er så langt festet dvs etterpå er det bare å sy den fint sammen og få i knapper!
Da er eg IGJEN klar for et NYTT prosjekt! Da tror eg rett
og slett eg skal strikke noen SmåSokker :)Strikket slike til en liten BabyOrlando i mai og tenkte eg skulle strikke noen slike nå også, ja litt sånn som passer til plaggene eg har strikket :) De er så skjønne å strikke :) Oppskriften er Gratis og du finner den HER!
Eg brukte Babyull og strikket på pinne 2 :)

Siden Amira jobbet veldig sent i går fikk hun ta med seg bilen igjen, liker bedre tanken på at hun kjører da enn å ta bussen alene om kvelden-JA eg er litt hønemor :)

Dvs me kommer ingen vei i dag heller, men siden det stort sett skal regne gjør det slettes ingenting :)
Dessuten har eg bare tenkt å STRIKKE! Vasket klær gjorde eg i går og nå er stativene fulle og ikkje plass til ei truse en gang! Tørket støv gjorde eg i forriggår så eg kan sitte riktig så godt uten dårlig samvittighet HAHA
Håper DU også får en
Herlig og Strålende Dag!
KOS deg Masse <3


Go`klem fra ei Glad&Fornøyd Vibbedille :)

1 kommentar:

Solveig sa...

Hei 😊 Å her var det mange nye fristelser ... Nhar hatt lueboka på innkjøpslista og så i går at den kom en uke før planlagt. Jippo 👍 Det blir nok snart luer på pinnen hos meg. . Jeg hadde ikke fått med meg at Jorid kom ut med ny bok. I fjor ble det votter til jul muligens det kan bli matchene sokker i år da. Ser ut som sommeren uteblir her vest så godt vi kan glede oss over strikking og andre inneaktiviteter . Kos deg med strikketøyet glede meg til å se jakka ferdig