tirsdag 16. august 2016

RILLER er Suverent! - Rillete StrikkeOppskrifter!

Foto: Sam/ Design: Larissa Brown

Chevron teknikken er veldig kjekk å strikke, meeeen eg slet litt faktisk hehe Jepp, hver gang eg skulle strikke tilbake så oppdaget eg at eg hadde strikker omvendt på øk og fell flere plasser! Dette skjedde ganske mange ganger og til slutt gikk teppet (ikkje akkurat dette da) i veggen og ble senere Arkivert som en Ufo på Ubestemt tid.....om eg har gitt opp?

Nei så klart ikkje, for èn dag, da har eg en plan.....en plan som inneholder ZikkZakk...Skikkelig stilig og teppet over var jo så lekkert og Harmonisk på en morsom måte :) ME LIKE!Bildet over

Boken hvor dette tepper er kan kjøpes HER!
Larissa Brown

Larissa Brown

Larissa Brown

Larissa Brown
Tirsdag og eg kom ikkje på en gang at det var skole når eg våknet hehe Heldigvis var Jr våken og oppe + han hadde allerede fått frokost, så ka er vel nauå då?

I går etter skolen satt eg å førte inn hele PrøvePlanen til Jr frem til Jul og HEKKAN de skal ha MANGEN prøver!!!
2 i uka! Blir jammen en del å følge med på, men greit å vite hva som skjer og på den måten holder eg meg oppdatert slik at eg kan "Pysje" litt på Jr når prøvene nærmer seg :)
I løpet av 8.klasse leverte han utmerket på så og si alle prøver og innleveringer og eg håper han holder seg motivert!

Noe eg IKKJE er motivert for er; BOKBIND!!!
WRÆL og WRÆL igjen!!!!

Det er det verste eg vet! Hadde det nå ennå vært skrivebøkene, men eg sliter virkelig med de "faste"!
JA det finnes utallige nettsider hvor eg kan lære meg dette, har selv lagt ut noen av de, men likevel sprekker papiret når man lukker boka! WHY!?!?! (Bruker skikkelig Gråpapir)

Hadde eg ennå kunne sy!!
Ja fordi de der stoffbinda er jo SUPRE, men med DEN haugen av bøker Jr har blir det faktisk litt dyrt-Syns EG da!

ERGO må eg nok slite meg gjennom dette et par år til....

HELDIGVIS trengte Jr alle bøkene han hadde
i sekken i dag så eg skal heller ta en del bilder og vise deg
StrikkeTurnusen min, det er MYE mere GØY! JuHuuu

Men først nå skal eg på kjøkkenet og "plundre" et par store blomkål, Jepp, Jr hadde lyst på skikkelig Blomkålsuppe!
Da mener han MIN for den er best hehe *Ble Høy på pæra*KOS deg og ha
en SUVEREN dag :)


Go`klem fra ei Optimistisk Vibbedille :)

3 kommentarer:

Tika sa...

Om du er medlem i "Nille-klubben" eller hva de nå kaller det, er det tilbud på 10 tøybokbind hver høst. 150kr betalte jeg for to uker siden, og det er ikke så ille for å slippe å legge papir på bøker.

Ellers er noen bøker for store eller små til disse i tøy, og det jeg har erfart da er at jeg legger papir på ene siden og taper det fast. Lukker så boka før jeg bretter siste side -altså jeg bretter ned i topp og bunn, lukker boka og bretter siste del. Da blir det ikke så stramt, og ingenting revner.
(søren så vanskelig det skulle være å forklare med ord)

Tika sa...

Glemte å si at tøybindene er flerårsvare, så nå har vi 20 etter at fjorårets ble tatt av og vasket. Gråpapiret har en egen evne til å måtte byttes ut flere ganger i løpet av året. Om vi har "tykke" handleposer med tøffere motiv enn "rema 1000", "Kiwi" etc klipper jeg gjerne opp dem og bruker til bokbind, forresten. De holder også godt.

Kari sa...

Om du hater bokbind så mye, så er jo det faktisk noe en niendeklassing burde få til selv. Vet jeg la på bokbind selv fra og med barneskolen, og det er ikke spesielt vanskelig. Det man må passe på er, som Tika sier, å legge på den ene siden og så lukke boka og dra papiret rundt, for så å brette det inn. Så kan man åpne boka, og da vet man hvor bretten må være for å ha nok plass til å lukke den etterpå.