tirsdag 19. juli 2016

Skikkelige KoseGensere! -Norske, Gratis StrikkeOppskrifter

Drops Design

Dagen i dag ble jammen MYE mer sløv og slapp en først planlagt! Natt til i dag, eller minst den siste uka har eg vært plaget med syke kramper i beina og i natt tok de helt over! Sovnet vel i halv 4 tiden og våknet PLING stående ved siden av senga kvart på 8! TAKK for søvnen liksom!

Da klokka nærmet seg 12.30 var eg så soveferdig at eg bare krøp under dyna, men før det hadde eg altså vært på posten å fått resten av premiene avgårde :) JuHuuuu
Nå litt over fire våknet eg til live igjen
og planen nå er en lang og god kwell :)

Er litt sånn småfrysen og fant meg selv inne på Drops!
Gjett om eg fant noen skikkelig HERLIGE kosegensere! WOW! Mmmm herlig garn de strikkes i Mmmm Alle 5 er strikket i forskjellige garn så kanskje du finner en favoritt?


Bildet over
Strikkes i Air
Drops Design

Strikkes i NepalDrops Design

Strikkes i Alpaca BoucléDrops Design

Strikkes i MelodyDrops Design

Strikkes i Alpaca
Eg har allerede en skikkelig KoseGenser på pinnen;
Sofies Mamma og den skal iallefall bli god til høsten, men det hadde vært herlig med en litt lang også? *Tenker*

Nå skal eg ikkje gjøre stor mer enn å sette et brett med Minipizza og Pestobrød inn i ovnen før eg inntar strikkeposisjon! Er skikkelig ØM og VOND i beina ja!
Foran/Bak på leggene så det er nesten HÅPLØST å strekke! Strekker eg bak, ja så er det krampe foran og omvendt +
på baksiden av låra hehe Festlige tilstander gitt!

KOS deg og ha en
Herlige kwell!


Go`klem fra ei Vibbedille med slitne bein! :)

3 kommentarer:

gimmeline sa...

Så fælt med dei krampene i beina!! Tar du magnesium? Mine krampeanfall slutta då eg begynte med magnesium.... Håper du finn ei løysing i alle fall, kramper er IKKJE godt! ❤️

Vibbedille sa...

Ja er klar over det med magnesium, men leste at det har lang virketid (2-4 mnd) + at eg er redd for magen. Eg vet at personer med veldig lavt stoffskrifte kan i perioder (Når stoffskiftet er lavt) ha problemer med dette og mitt stoffskifte er ikkje noe å skryte av hehe

Satser på at det tar en pause snart! Har nå knadd beina i dag og strekket godt ut så eg håper det hjelper i natt iallefall :)

Gørill sa...

Min mor var veldig plaget med kramper. Hun tok 1 ts natron i et lite glass vann. Det hjalp umiddelbart. Hun hadde alltid natron med seg i veska.