søndag 26. juli 2015

Eg bare lurte........

.......på noge ser du.......

De siste ukene har eg Bombandert deg med MASSE oppskrifter, ja virkelig kjørt på og du har bare kunnet grafset til deg av alle du måtte makte hehe Kjenner til følelsen, noen ganger blir man helt vill i blikket og graver seg ned i kurver 
og inn i skap for å finne garn/pinner som kan passe til ALT! Ja, for me klarer jo ikkje å velge ut KUN èn ting, neida, me får lyst å starte på opp til flere og det på en gang! 
Så ja, eg kjenner til "syndromet" :) 


Men, har det vært helt på trynet? Har det vært kjipt å lest bloggen, eller har du koset deg? Eg ser jo at trafikken her inne har tatt seg KRAFTIG opp og det syns eg er GØY, 
men eg savnet å hører fra DEG! Ja, for innimellom pleier du å hilse på og eg er takknemlig for de som har gitt lyd både her inne og andre steder og eg svarer så godt eg kan. 

Men det har jammen ikkje vært mye lyd i det siste når eg har overrumpler deg med oppskrifter i hytt og dynevær, dermed vurderer eg om dette i det hele tatt var noe morro for DEG? Derfor bare lurte eg?


Eg satser og HÅPER på at DU er blitt såååå opptatt av 
å sortere masse nye oppskrifter og at du har startet på MINST 10 nye prosjekt, kanskje du drukner i påbegynte Julegaver? Ja, hva vet vel eg?

Men eg elsker små dialoger her på bloggen, hvor du gjerne forteller hva du potler med der i Go`stolen, ja eg vil veldig gjerne vite OM du syns det har vært gøy de siste ukene? 

EG har iallefall koset meg og mine "To-Do" lister har nå blitt Uhåndterlig lange og eg lurer på NÅR eg i det hele tatt skal klare å pløye gjennom alt eg vil og strikke :) 


Sånn helt ellers kan eg jo melde om veldig skiftende vær her i vest, ja så pass skiftende at eg bare tok på meg ren pysj 
i dag og parkerte med skikkelig til rette her i sofakroken :) 
Er jo ikkje så kjekt å gå på tur langs havet når det blåser på denne måten og når det slenger dråper i hytt og gevær :) 


Nei, da er det bedre å krype under teppe, plukke lydboka 
i ørene og bare drømme seg inn i fantasien med masse farger, ja dette er virkelig balsam for sjela og nå er "Dragonfly" ferdig :) 


Har startet på et helt bilde og fluesopp 
ER bare så eventyrlig liksom :) Dette var virkelig en hobby en falt for og det er så herlig 
å sitte med dette samtidig som eg har lydbok i øret. 
Lydbok og hekling fungerte ikkje helt opptimalt, ramla ut innimellom for på hekling må man jo tenke og ikkje minste telle :) Mulig det blir bedre med enklere ting enn Sophie?

Det har vært helt NYDELIG å sittet her i bobla si i dag, bare koble ut verden med små avbrudd enten i form av koselig samtaler/bilder fra Solstråla eller av at Jr kommer inn for 
å meddele sine siste erobringer i dataverden, Mmmmm eg NYTER slike dager og de ER så viktige :) 

Sånn i det virkelig liv venter eg fortsatt på CT, men det ser ut for at de også er i feriemodus, armen er slettes ikkje god, men det virker da som om nyrene mine funker greit hehe Kjenner ikkje noe til de tidligere smertene der *HELDIGVIS* Trenger da slettes ikkje en tjukkere Journal.......Men DU?
Nå tar me å KOSER oss resten av søndagen, ikkje sant?
Først skal eg henge opp en maskin med klær og SÅ
skal eg angripe Sophie mens eg ser på serie :) 


KOS DEG <3 


Go`klem fra ei Glad & Optimistisk Vibbedille :) 

13 kommentarer:

Liss sa...

Jeg for min del synes det er helt ok at du legger ut link til forskjellige oppskrifter.
Det kan jo være at du finner noe annet enn det andre har funnet frem tidligere :)
Jeg koser meg med å lese dine blogger.

Oddbjørg sa...

Har vært litt sløv i "sommervarmen" med å kommentere, men jeg har lest innlegga dine. Tusen takk for alle oppskrifter/ideer du har kommet med! Supert at noen samler linker/sider. Hekleoppskriftene har jeg ikke brukt så mye tid på ( ble stort sett ferdig med hekling i tenåra), men det er utrolig mange strikkeoppskrifter som frister - luer, votter, sjal og jakker! Må nok få noen ekstra timer i døgnet for å gjennomføre alt jeg har lyst til :-). Vi er heldige vi som har slik en hobby. Blir aldri kjedelige dager/stunder når pinner og garn ligger i nærheten.
Ha en fortsatt fin sommer, med eller uten sol!

Unknown sa...

Hei! Vil nå bare si at det er veldig koselig med alle de fine oppskriftene du henviser til for tida. Velger å holde meg unna engelske oppskrifter, men det er jo mitt problem. Hehe Neida, ser ikke det som noe problem, det er jo så mye fint på norsk. Liker bloggen din veldig godt. Det virker som du har så veldig godt humør til tross for mange plager og vondter og flere tøffe dager enn de fleste opplever gjennom hele livet. Bare å ta av seg hatten for den positive tonen du klarer å holde på bloggen, det er godt gjort. Ellers kan jeg si at det jeg har på pinnene i disse dager er sokker i garnet Hot Socks, en liten oppmerksomhet til ei venninne som har det litt tøfft om dagen. Har også en kjempe-ufo som venter på å bli ferdig, Cille Topp heter den. Holder også på med en topp i bomull som heter Enkelt og greit, oppskrift fra Familien nr. 13, 2015. Ja, ja, blir nok ferdig med det meste med tida. :-) Ha en god søndagskveld! :-)

Mormor sa...

Uansett hva du skriver om, så elsker jeg bloggen din. Leser så og si hver eneste bloggoppdatering.......men er fryktelig dårlig på å kommentere. Har et forbedringspotensiale der :-P Veldig mye bra oppskrifter du har lagt ut link til, og du skal ikke se bort ifra at noen av disse kommer på pinnene etterhvert. Bare elsker Rowe av Jared Flood. Kan absolutt se for meg at jeg kommer til å strikke den. Og Gakusei var jo bare såååå råtøff. Osv osv, kan nevne i fleng her ;-)
Her hos meg tar vi livet helt med ro i dag, litt sliten etter å ha hatt besøk av fire barnebarn. Blir jo liv i leieren med fire aktive unger når man begynner å dra på åra :-P Men du og du så koselig det er å ha de på besøk, ville ikke ha vært de foruten.
Straks litt middag på gubbelille og meg, jentungen er på Norway Cup, så da er det kun oss hjemme. Ja, og nest eldste sønnen da, som bor i hybelen vår.
Kvelden har jeg tenkt å bruke til å få ryddet litt på hobbyrommet mitt (igjen), og hvem vet; kanskje det dukker opp egnet garn til en av de oppskriftene du har fristet med ;-)
Ha en super kveld, Vibbedille :-D

Anonym sa...

Syns det er supert at du deler! Som flere andre leser jeg bloggen din så og si hver dag. Gutta mine har bestilt minionspenal, hadde ikke funnet det uten bloggen din, da hadde det blitt minionsfigur.. holder mest på med småprosjekter i både hekling og strikking. Fortsett bloggen slik du gjør-så skal jeg prøve å kommentere mer ;) god ny uke :) LK

Elilill sa...

Hei Vibbedille!
Det er jammen godt du lurer av og til, for jeg er slett ikke flink til å kommenterer bloggene dine. Du deler masse til oss lesere og får lite tilbake fra meg. Jeg leser med glede det som skjer på bloggen din og jeg liker det du skriver. Du gir meg masse inspirasjon, men det er sjelden jeg starter på noe av det du legger ut. Jeg liker også godt å bare få sitte i ro med strikke eller hekketiøyet mitt, og det har det blitt mye av i ferien, for været har passet godt til dette! Jeg jobber full jobb og begynner på den 4de og siste ferieuka nå. Jeg har også mange prosjekt på gang.... Holder på med en Bøvertun kofte, tror ikke jeg får nok garn, så må improvisere litt...he he. Så holder jeg på med en Senja genser i rødt og hvitt som blir veldig fin! Så ligger det en nisselue der, og så begynte jeg i dag på et sikksakk teppe/ sjal jeg fant på pinterest, der er det mye gøy!!
Jeg vet at jeg blir ferdig med disse prosjektene etterhvert, har et håndarbeid for enhver anledning! Stå på som du gjør, Vibbedille, jeg koser meg med bloggen din!

Anne Elise sa...

Er innom og besøker deg ganske så ofte. Har prøvd matoppskrifter du har lagt ut, og titter på lenker til oppskrifter. Mye som frister, men akkurat nå r jeg liksom tom for energi. Ellers koser meg hos deg.
I det siste har jeg hatt besøk + at jeg har vært sykemeldt 1,5 uke - er helt uten tiltakslyst!
Ha en fin søndagskveld!

Ruths datter sa...

Kjekt at du linker til oppskrifter. Jeg har linka til deg i dag på bloggen min. Håper du slipper å vente på ct for lenge,men det er jo typisk i ferietiden at ventetida blir laang.
Klem

Vibbedille sa...

SÅÅÅÅÅ koselig å "høre" fra dere, dere lever jo hehe
Godt dere koser dere for DET fortjener me :)

Eg fortsetter nok i samme dur igjen, regner med at det blir
flere prosjekt på meg selv ut over høster og da blir det
strikkerelater av hva eg strikker, akkurat nå går det jo "bare" i Sophie og de 2 andre teppene :) Kjedelig å oppdatere av DET hver dag hehe

KOS dere masse :)

Solveig sa...

Hei på deg 😎 Her kommer en liten hilsen fra Taormina på Sicilia ... Som vanlig har du fått hjernen min på høygear i forhold til julepresanger. Noen nye, og en del jeg kjenner fra før. Noen har jeg nesten glemt ... Tenker på hvilket garn jeg har som passer. Er det like surt på Vestlandet når jeg kommer hjem blir det forhåpentligvis mye strikketid. På turen er et Flower basket sjal med. Trenger ikke store plassen i kofferten det ...

Ha en fin uke

Lill-B sa...

Følger med hver gang jeg ser du er ute med noe nytt "galskap" på facebook. Rett inn å kikker og får nye ideer. Ikke det at jeg har tid til flere greier akkurat nå. Jeg skal snart begynne på del 7 på Sophie - tror jeg begynte samme dag som deg. En jakke er på strikkepinnene - jeg driver og digitalscrapper fra tid til annen - og heldigvis er Tour De France ferdig idag så prosjektene får mere tid igjen. Bøkene denne sommeren kommer jeg ikke videre med for det blir det jo ikke tid til ;) Koser meg med masse jeg liker :)

Astrid Margrete Dalen Stensland sa...

Du har lagt ut masse flotte mønstere,men jeg har ikke tid til å prøve meg på de i første omgang. Har masse prosjekter på gang til julegaver mm. :) Det går i sokkestrikking, brodering av juleløper og julebilde(Santas Secret) og hekling av rosetter til en løper for tiden.Mange baller i luften med andre ord, håper jeg klarer å lande alt til slutt! Koser meg når jeg leser bloggen din og får litt dårlig samvittighet når det gjelder min egen som har blitt oversett en stund.

Snuppesnella sa...

Jeg er ofte på besøk i bloggen din, men hat noen kommentarproblemer
som jeg skal prøve å rette opp i.
Ha en fin strikkedag !