søndag 5. juli 2015

Grønt ER skjønt!


//sponset
Det er slettes ikkje i alle sammenhenger eg tenker at grønt ER skjønt! Kunne jo egentlig ikkje tenke meg en GRØNN tannkrem-
av Alovera?? 

Ja for det er vel sånn man smøre på kroppen når man er solbrent?? 

Eller??Kan vel aldri huske sist eg var skeptisk til noe som
skulle inn i munnen!!! *WRÆL*


"Hmmmmm"


Dette var slettes ikkje galt i det hele tatt! 
Ble faktisk GLEDELIG overrasket! 

Litt skarp i smaken med en gang, men den smaker en blanding av menthol og peppermynte og eg kommer iallefall ikkje på at det er ALOVERA eg har i munnen!
Den skummer godt og på den måten minner den om  
"vanlig" tannkrem ;) 

T.o.m Jr på 13 som er MEGET skeptisk til tannkrem syns denne var mer en godkjent for han!
Når uttalelsen kommer fra han bør den virkelig henge høyt!Nå har eg pusset tennene med denne 3 ganger om dagen i 3 dager og eg er altså meget fornøyd. 
Selv for meg som har tannprotese var den super for eg fikk en herlig frisk smak i munnen som faktisk varer mye lengre enn en vanlig tannkrem + at tannkjøttet mitt faktisk ser mye friskere ut- 
og DET er noe eg er opptatt av :) 


Eg kan altså med hånden på hjertet virkelig anbefale denne tannkremen fra Forever Living og det er uten å ha tatt betalt, eg har fått denne tannkremen til odel og eie, 
eg kommer til å bruke den opp og definitivt kjøpe en ny!

Hvis DU kunne tenke deg å prøve denne kan du bare ta kontakt med
Lise på hennes Forever Living FB SideInfo hentet fra Forever Living;
Aloe vera-basert tannkrem som rengjør effektivt samtidig som den pleier tannkjøtt og slimhinner og gir en frisk pust som varer lenge! Ekstra god for følsomt tannkjøtt. Inneholder ikke fluor. 

Art. nr.: 28
Volum: 130 g
 Ingredienser


 Instruksjoner


3 kommentarer:

Sylvia sa...

Aloe Vera kan brukes til det meste. Jeg bruker det mest på sår eller solbrent hud.
Tannkrem.....det har jeg ligsom aldri tenkt på.
Ellers er jeg fan av ALT med Oliven. Jeg ELSKER oliven, og har dusjsåper, håndsåper kremer og alt mulig annet med Oliven.
Nå sitter jeg ute og nyter solen. Det var meldt regn i dag, så dette var overraskende. Og jeg må få med meg den solen jeg kan.
Håper du koser deg i dag, du også.
Klem

Unknown sa...

Jeg har reduserte slimhinner i hele kroppen pga cellegiften og antiøstrogen, og den kvalmestillende medisinen jeg må ta, derfor er det lite tannkrem jeg kan bruke, de svir som ville f..... i munnen!! Har så langt kun funnet to tannkremer som ikke gir smerter i munnen, Zendium sensitiv og en Colgate. :-) Hvordan er denne, er det sjanse for at den kan fungere? Og ikke minst, hva koster den?? :-) Og hvor får man tak i den?

Vibbedille sa...

Det ligger linker i innlegget hvor den kan bestilles ;)