mandag 13. juli 2015

En liten Gave til Deg!

Sent i går kwell spurte eg og hjelp, råd og Tips til 
Hvor, Hvordan og Hvilke angående LYDbøker som kan høres via mobilen-og HJELP, ja det fikk eg! I søkk og KAV! 
Det haglet inn med God Tips både her, allmass på FB og da eg sto opp i morges var det også kommet en hel del med mail-TUUUSEN TAKK skal dere ha ALLE sammen! 

Siden ganske mange Tipset meg om å tegne abonnement hos Storytel ble det til at eg laget meg et abonnement der 
og det virker veldig enkelt og greit å bruke :) 
Nå har eg først 2 uker prøvetid og så betaler eg 
168,- kr pr mnd og kan høre alle de bøkene eg orker :) AKKURAT hva eg var ute etter :) 

Som TAKK for Hjelpen tenkte eg å gi DEG en liten gave som varmer på flere måter!
Ja både I magen og kroppen et sted :) 


Inca Alpakka er et av det mykeste som finnes og eg har en del og vil mer enn gjerne dele med DEG! 2 deilige nøster 
i herlig Sjokoladebrun farge som du kan strikke faktisk ganske mye av! Superdrøyt garn! Kanskje votter til deg selv? En lue? En hals? Eller kanskje du har en liten en som f.eks trenger en vest til vinteren? Ja det er bare å velge å vrake :) 


Legger oppi en søt Vennskaps Ugle som EG har sydd! JuHuuuuu
Ja det hører nemlig til sjeldenheten at EG syr på maskin! 
Så denne KAN bli kostbar om eg en dag blir berømt hehe 


For å få litt varme i mage og kropp legger eg ved en av mine FAVORITT sjokolader som er hentet hjem fra Danmark 
(har ennå ikkje funnet den her i distriktet) Det er VARM og litt hot og smaker NYDELIG sjokolade! En sjokolade eg virkelig nyter for den er såpass mektig at eg klarer ikkje å maule hehe

Nå kan du altså KOSE deg i Høstmørket 
og bli både varm her og der :) 

Eg skulle jo selvfølgelig ha sendt en GAVE til alle som var hjelpsomme, men med så stor respons ville det 
har gjort meg til ei "fattiglus" hehe 
Men på denne måte får eg iallefall takket litt :) 

Eneste du trenger å gjøre er å kommentere 
(med ENDA flere boktips??) eller bare en koselig kommentar her på DETTE innlegget :) Nå blir det ganske hektisk denne uka pga at Solstråla flytter på lørdag så inn til videre trooor eg me sier at trekningen er på SØNDAG 19.Juli 
(i løpet av dagen/kwellen)Eg har virkelig bladd i bokhyllene inne hos Storytel og lagt alle de 5 bøkene til Lars Kepler i Bokhylla og er straks klar til å koble i ørene-GLEDER MEG! :) 

Nå er det slutt (for en periode) å se hjernedøde filmer på nett, får heller vente på en skikkelig god "MÅ SE" serie :) Har virkelig savnet bøker og nå skal eg altså oppleve Lydbøker, håper ikkje eg sovner hehe Gjorde nemligen det da eg prøve CD bøker en gang på sykhuset hehe Våknet alltid da CD`en var ferdig-akkurat det er jo i grunnen dumt hehe

* * * * *

Kan ellers melde om overskyet vær og 14 grader, våget meg å henge klevasken ut til tørk siden det IKKJE er meldt regn, så her krysses fingrene :) 

Solstråla er på jobb og har bilen, men når hun kommer hjem må eg en tur på butikken og få hjem litt nye Go`saker-
det er da ferie! hihi Jepp, me kan kosa oss, 
nå også me lydbøker hehe

KOoOS deg masse DU også
og ha en fortreffelig 
herlig mandag :) Go`klem fra ei Forventningsfull Vibbedille :) 

17 kommentarer:

reSIRIkulert sa...

Jeg har få tips til lydbøker å lese - jeg har heller et stoooort ønske om å få ha øreklokkene for meg selv og kunne BEGYNNE å høre bøker ;) Lista over ønskebøker er lang etter hvert, og det kunne vært kjekt å gjøre noe håndarbeid i tillegg til å 'lese'. 'Ro uten årer' er en flott bok, forresten, men vet ikke om den kommer som lydbok.
Om sommervarmen uteblir, så er det i det minste NESTEN vindstille i dag (på sør-Jæren), og så lenge det ikke lukter dritt så kan klesvasken henges ut ;)
Nå har jeg nettopp hatt meg en runde i mitt nokså uorganiserte restegarn, og er klar for litt hekling.
Ønsker deg er relativt stressfri uke!
Siri

Sylvia sa...

I skrivende stund drikker jeg Kaffelatte med denne sjokoladen oppi!!!! Mmmmm det er sååå godt!
Jeg kjøper den på ICA sammen med de andre i serien. Men det er mulig det er så mange, at noen blir luket ut i forskjellige butikker.
I DK kjøpte jeg jo TOMS mørk sjokolade med salmiak og lakris, mmmm nydelig den også. Men som du sier, bare i små posjoner, så jeg har mine ganske lenge......
Så bra at du fikk gode tips i går. Jeg kom ikke med noen tips, så utelukk meg i trekningen, du.
Her er det 20 grader og overskyet. Litt vind også, som er deilig. Sitter ute og nyter siste feriedagen min.
Kanskje jeg skal ta frem boka jeg leser nå, på over 800 sider. DEN er god, den ;)
Kos deg, Vibeke.
Klem

Thea sa...

Hei. Det blir en overgang når barna skal flytte ut, Veldig tomt sikkert de første ukene.
Om 3 uker er det 2 karer her i huset som skal flytte til Trondheim. Gleder meg nå ikke akkurat men slik skal det være. Heldigvis har jeg en til som skal være hjemme minst 3 år til.
Lykke til Gro. Vi er mange i samme båt.

Ruths datter sa...

Ja jeg så innlegget ditt,og tenkte at bør lese noe av Elisabeth George. Veldig koselig lesning,til tross for at det er krim. Åsa Larsson kan også anbefales.Ha en fin uke og lykke til med flyttingen.
Klemz

Tantekaramellen sa...

Jeg hører også lydbøker. Anbefaler "En mann ved navn Ove" og "Mormor hilser og sier unnskyld". Og Lier Horst har kommet med bok ti i serien.

Tika sa...

Her går det mest i lydbøker i bilen, og da er det alt av Gunnar Stålesen, Anne Holt og han der islendingen... Arnaldur Indridarson (eller noe sånn). Mest krim på meg, skjønner du ;) For øyeblikket er det forresten hele runden med Harry Potter vi hører på, for 13-åringen ville også høre bok i stedet for å se film. Hun digger Harry Potter og lurte veldig på om hun kunne få sin egen ugle da vi var innom en dyrepark utenfor Rovaniemi for to uker siden.

Lise "Lizzy" Engdal sa...

Nå la jeg nettopp inn en kommentar på det forrige innlegget ditt med boktips, men jeg kan gjerne komme med det igjen. Den 13. Disippel av Tom Egeland. Kan vel også slenge på Jakthundene av Jørn Lier Horst. Jeg kom over begge disse via NSB Underholdning appen

Eva sa...

Stjerner lyser hvite/At Risk av Alice Hoffman. Det er en av mine absolutte yndlingsbøker. Alice Hoffman har forøvrig skrevet mange fine bøker. De er litt anderledes.

Ida sa...

Tusen takk for tipset om storytel :) Har også leita etter lydbøker på nettet :) nå har jeg laget meg bruker der og gleder meg til å lytte samtidig som jeg strikker/hekler :)

Solveig sa...

Hei på deg 😊 gleder meg til å høre hvordan lydbøker fungerer for deg ... Forholder meg foreløpig til "vanlige" bøker, men minuset da er jo at jeg går glipp av noen runder med strikkepinnene hi hi. Ser at strikkingen har overtatt mer og mer og jeg slakter akter ut når det gjelder bøker. Ferietid = boktid.
Nå leser jeg Skomannen av Peter James bra sådant. Hvis du liker krim anbefaler jeg Michael Connely min favorittf forfatter. Kos deg og nyt dagene med Solstråla

Hilde sa...

Du vil garantert like Lars Keppler, selv om noen av bøkerne hans nesten er i meste laget RÅ!!! Men krimgåtene er geniale. Kos deg masse. Har tenkt å prøve Storytel, jeg også.

Anonym sa...

Så flott at du fant en fin nettside med lydbøker:). Jeg er ikke god på det selv, har aldri vært veldig glad i lydbøker. Liker bedre å holde de i hånda og lese selv. Det hender ikke så rent sjelden at jeg både strikker og leser, men da kan det ikke være mønsterstrikk.... Jeg er en ordentlig lesehest og pløyer det meste. Ikke krim av en eller annen grunn. Camilla Lackberg sine går an. Så en over nevnte Harry Potter, aner ikke hvor mange ganger de er lest, hehehe. Tolkiens bøker, Cassandra Clares bøker om skyggejegerne, Kate Morton, Kathrine Webb, Lucinda Riley, Joyo Moyes, Irving, tove Nilsen, Kjetil Bjørnstad, karsten alnes, Bjørg Vik, de andre bøkene til JK Rowling, Rosamund Pilcher, Siri Østli, Vindeltorn, familiehemmeligheter(jada, leser barne- og ungdomsbøker også). Hustruen i Toscana, Soloppgang, Over det kinesiske hav. Kos deg med de du har og videre med andre.
Klem fra ei nattugle og lesehest:))

Anonym sa...

Så bra at du fikk mange gode tips , skjønner godt at du blir lei serier ..jeg har ikke sett en tv serie på mange år.
Skal jeg anbefale en bok må det bli en riktig gammel en
" store forventninger " av Charles Dickens ...den har alt ( og jeg hadde ikke store forventninger når jeg startet , men det tok slutt etter første side .....Er sååå glad jeg oppdaget akkurat den boken .

mvh
Kjerstin
wilak@online.no

Mette Kroken Nygård sa...

Hei!
Alltid artig å lese bloggen din. Har ikke begynt med lydbøker enda,men har en pose liggende som jeg kjøpte på facebook :-).
Håper selvfølgelig å vinne for å få prøve den sjokoladen for jeg elsker chilli.
Hilsen en småkald Mette

Signe sa...

Lars Kepler kan virkelig anbefales. Gled deg, og du sovner garanter IKKE. Jeg hørte alle bøkene hans det siste året jeg kjørte fram og tilbake til Oslo på jobb. Da var køkjøringen til å holde ut. 😉

Rita :) sa...

Og hvis du ikke finner nok bøker på Storytel, kan du oppsøke det lokale biblioteket, kjøpe et lånekort til 20,- (!!!) og få tilgang til både digitale og lydbøker! Jeg ble inspirert av deg til å låne bøker og fikk denne gledelige nyheten der! (y) Gleder meg til å bare lene meg tilbake, strikke og la noen lese høyt for meg! <3 Ønsker deg mange fine stunder med mye kos! Klem

Anne Grete sa...

Jussi Adler Olsen har spennende bøker. Jeg hører mye på lydbøker og elsker det. Hører heller en god bok isteden for tv:) Lykke til og la deg rive med i lydbøkenes verden 😊. Klem