lørdag 4. juli 2015

Strikk Nydelige Striper i Sommer


Foto: grasflecken 2012

Bare fortsetter eg med å foreslå nok en lekker og herlig stripete genser! Selvfølgelig er jo også dette et 
Design fra Isabel Kraemer :) 

Det er slettes ikkje ensbetydende med at ullgensere er forbeholdt kun til vinter og snø, NOP, her i Norge og iallefall da på vestlandet er det godt egnet med en tynn og lett ullgenser MIDT på sommeren! Det er jo kjent fenomen at gradene f.eks kan ramle ganske drastisk når sola går ned, 
da er det herlig å ta på seg en superlett og lun genser hvis man vil sitte ut helt til myggen har spist deg opp :) 


Da oppskriften kom ut i 2012 kastet eg meg over den momentant! Svingte Visakortet og bestilte garn fra Rasmilla, denne gangen ble det Luksus Garn og hele herligheten veier KUN 366 gram og det er i dobbel tråd på pinne 5 :) 
Her snakker me en lett, lun og sval HELÅRS genser :) 
Absolutt en av mine store favoritter i skapet :) 


Det å bestille garn fra Rasmilla er jo en delikatesse! Det er så lekkert innpakket at man kvier seg nesten for å sette i gang hehe Kjapp og meget god service :) 

Genseren heter "On The Beach" og oppskriften, 
ja den laster du ned GRATIS HER! 

Da er det vel ikkje så mye mer å gjøre enn å lete frem noe passende garn? Eg er overbevist om at du har noe du kan bruke :) Husk på strikkefastheten for genseren er litt romslig på målene etter hva eg husker :) Eg er alltid redd for å få FOR lite plagg så eg strikket den i XL, men kunne lett ha strikket den i L eller M. Strikk en prøvelapp-DET er lurt det :) 


* * * * *

Det er ikkje mye som minner om sommer ute i dag, tåken henger fortsatt med, det blåser en del og det er betraktelig kjøligere ja! Eg var innstilt på at etter første kaffikopp i dag skulle eg ut på terrassen å "jobbe" og DET gjorde eg :) 
Det var ganske kjølig bare i en T-Shirt så eg var glad 
når eg var ferdig :) 

Har enda noen blomster som trenger en potte, men de må vaskes skikkelig så det får vente til vannslangen kommer frem :) Syns det var for kaldt å "leke" med vann i dag + at eg kjente på kroppen at "Nok ER Nok" :) *Fornøyd*

Ble da jammen ganske koselig med denne 
usikten fra sofakroken :) 


I går da eg la meg var eg SÅÅÅÅ sliten kan du tro, eg sovnet bare sånn som eg la meg i senga UTEN å rigge til alle putene min hehe DA er eg sliten altså, for en god nattesøvn krever at putene ligger "riktig" hehe Men var i grunnen ganske bra da eg våknet kl 11 i dag :) 

I går ble det litt for mye for meg og eg hadde 0 ME TIME
For meg er det veldig VIKTIG med litt alenetid i løpet av dagen hvis ikkje går alt rundt i en firkant 
og eg blir supersliten! 
Derfor er planen nå etterpå og ikkje gjøre noe annet enn å koble ut "verden" med å stappe en serie i ørene og så skal eg bare sitte her å hekle og slappe av :) 

Håper din dag også startet BRA? 
Mange planer i dag da eller skal du bare slappe av 
med ditt og kose deg? 


Eneste eg vet er at ungene har "bestilt" Taco til i kwell og da satser eg på å få beskjed når maten står på bordet hehe 


KOoOS deg masse og NYT en
EVENTYRLIG Lørdag :) 


Go`klem fra ei meget fornøyd Vibbedille :) 

1 kommentar:

Unknown sa...

Ikke så dum den genseren der, og passende garn har jeg faktisk også, men liker ikke den dype utringningen!! Da jeg har mange arr på overkroppen liker jeg ikke plagg med dype utringninger. ;-)
I Bergen er det sol og varmt i dag, 24 grader sist jeg sjekket!! Litt for varmt for meg, så jeg tenker å holde meg mest mulig innendørs!! ;-)