fredag 3. juli 2015

...a hint og Summer!

Foto: grasflecken 2014

Har mange ganger hentydet at eg elsker flere Design av Isabel Kraemer  og her er det NOK en grunn til å nettopp gjøre det! Åååååå eg ELSKER smale striper over 
alt i StrikkeHimmelen! 

Ikkje sant denne var helt SMÆSJINGS!?? 
Sant det KLØR i fingrene etter å lete etter passende garn??
*Sitter på hendene* hehe


Foto: grasflecken 2014

Her kan du velge mellom flere garnvarianter, finn deg en favoritt! Du kan f.eks bruke Wollmeise-det er jo litt oppi den dyre prisklassen, men dog et fantastisk drøyt Merinogarn i de mest fantastiske og klare fargene eg har sett iallefall, men så kan man bruke et annet garn som også er LUXUS for meg, og det er COAST fra Holst som er ull/bomull blanding, eller du kan svirre rundt blant alle lekkerbiskene hos Rasmilla . Du kan hos Holst og Rasmilla velge mellom f.eks ren ull, ull/bomull eller Ull/silke.

Hvis du ikkje liker å handle på nett fra våre naboer i sør kan du jo shoppe på din nærbutikk og da er jo f.eks 
Mandarin Petit et fint alternativ til en sommervariant eller f.eks Silja i ull fra Sparkjøp-eg er uansett sikker på at du også har en favoritt som kan passe :) 

Unødvendig å si hvor eg vil "hente" mitt garn hehe, men det blir nok hos en nabo der sør på ja :) En farge eg sjelden strikker i er mørk blå, men eg kunne faktisk tenkt meg en blå og hvitstripet! Skikkelig sommer og maritimt :) Så ka du sei? Skal me strikke striper??

Oppskriften ja, den trenger du hehe 
DU kjøper den for en billig penge HER! 

JALLA JALLA! Nå skal eg bare gjøre klar her så blir det litt kortspill når
Solstråla ramler i døra snart :) 

KOoOS deg masse :) 
Go`klem fra ei overivrig Vibbedille :) 

5 kommentarer:

Ruths datter sa...

Den var nydelig. I det siste har virkelig fått sansen for smale striper.Takk for fint tips.
Klemz

Sylvia sa...

God kveld i stua. Er du våken?
Tror du ikke den tåka hos dere har kommet seg hit, eller?
Satt ute å strikket, og plutselig kjente jeg det ble rått i været ( følger jo ikke med, er i min egen verden, med musikk på radioen og litt vin, hi hi) Nå måtte jeg tusle inn md alle sakene mine. Tilogmed tørkesnora ble med inn.
I morra er det meldt knallvær, og jeg har tatt meg ekstra fri, for jeg skal følge Sophia til Oslo, der hun skal videre til ei venninne, med tog. Da tok jeg å bad med ei venninne, så vi to kan kose oss i Hovedstaden i finværet i morra. Det blir som en liten ferietur, det.
Ellers venter det noen ekstra fridager neste uke også, og jeg har masse planer. Men de er ikke i eregnet regnvær, som visstnok skal komme........ :(
Ha en fin helg Vibeke. Klem

Sylvia sa...

Jeg glemte jo å kommentere stripegenseren, som er SÅ FIN!!!
Jeg er også så glad i striper. Den kunne jeg også godt tenkt meg, ja. Men desverre ikke i blått og hvitt. Jeg er nemlig ikke særlig Maritim av meg, og blir sjøsjuk bare jeg går oppi en båt...urk!
Tror min skulle vært i Silkeull, i enten rødt og orangestriper, eller kanskje to "sære" farger sammen.

Anonym sa...

Hei!
Denne fikk jeg lyst til å strikke, men ser at mønsteret er på engelsk. Går det greit å strikke etter engelsk oppskrift?
Hvor mye Rasmilla garn må jeg bestille?? Tenkte ull og silke😀
På forhånd takk, mvh Rigmor Burmo

Vibbedille sa...

Eg syns denne type oppskrift på engelsk er ganske enkel å forstå hvis ikkje kan man bare spørre om hjelp :) Som regel og veldig ofte er de engelske enklere enn de norske.

Nå har eg ikkje kjøpt oppskrift ennå, så du må nesten se i oppskriften på garnmengden. Mulig det står på Ravelry også der hvor oppskriften selges :)