torsdag 23. juli 2015

SELVSKRYT har man vel lov til?

//Reklamelenker
Siden me ENDELIG har fått litt størrelse på soverommet igjen har eg mulighet for å stæsje det litt! Hva er vel da bedre enn skikkelig sengelektyre? Ja for i dag dumpet NOK et herlig blad fra Egmont ned i postkassa og eg GLEDER meg til å legge meg i kwell kan du si :) 

Som du gjerne vet så blogger eg innimellom for Egmont på siden deres TusenIdeer og som "betaling" for innsatsen der får eg altså det knall flotte Interiør bladet Maison
Har alltid elsket det bladet og kjøpte det innimellom så eg er strålende fornøyd med avtalen :) 
(Skal ta meg sammen Mary-Ann å få litt "gang" på bloggingen igjen hehe


Se bare på dette PERFEKTE kjøkkenbildet?? 
Herlig ikkje sant? Ja hvis du bruker de samme øynene som meg så skjønner du med en gang HVA eg mener *fniser* :) 


Nå over til selvskryten! Jepp, eg er ferdig med mitt første kort og det er allerede i luften med frimerke på seg og daler nok ned i ei herlig postkasse i morgen :) 

Orginalt er dette kortet noe mindre enn dette bilde så det er SKIKKELIG dilldall å fargelegge, men fy søren dette var midt i blinker for meg! Skikkelig koselig "donnt" å sitte å plundre med mens lydboka surrer i ørene :) 


I går satt faktisk Jr å farget med meg, ja me hadde ei real kosestund her i sofakroken :) 
Også dette kortet har fått frimerke på og er på vei sørover :) 
Det GLEDES :) 

Holder også på i en av de store bøkene og siden eg elsker "Dragonfly" var det en selvfølge å starte MIDT i boka! 
Det tar tid å farge, ja det er IKKJE gjort i ei håndvending, 
det kan eg love deg! Det er vel heller ikkje meningen? 
Man får iallefall trent på finmotorikken(?) 
og trent opp nøyaktigheten :) 


Har allerede "pinget" ut noen av de neste sidene og det kan nok fort går MÅNEDER, ja muligens ÅR før begge bøkene er ferdige og DA skal de være som et galleri! Mulig eg napper ut noen og setter de i ramme :) 
Muligens noen havner på soverommet? Får se :) 

UANSETT, så KOSER eg meg, 
og DET er vel det VIKTIGSTE :) 

* * * * *

Foruten at hodet ikkje har vært helt optimalt i dag har eg hatt en GOD dag og nå er hodet også bedre så kwellen blir vel bare SUPER da? Må jo nesten det :) 

Jr har som sagt en kompis på overnatting nå og de storkoser seg, du kan si det sånn eg er GLAD eg sitter her med øreplugger hehe Da de kom her hadde de dratt med seg XBox`en til kompisen, dvs de nå har den, PS3`en og 2 Pc`er å kose seg med hehe Jepp, det ER til tider høylytt, men AKK så herlig å kunne sitte slik å kose seg over at ungene koser seg og har det GØY sammen :) 

Det er jammen ikkje hverdagskost 
i alle hjemme dessverre......


Tiden er inne til å finne frem Sophie og hun skal 
"kjørt" seg i kwell hehe 

Hva sitter du å plundrer med? Har du startet på noe nytt? 
Har du funnet NOE blant de mange GRATIS oppskriftene du har fått servert her inne? 
Det er forresten KJEMPEGØY å lage slike innlegg for EG finne jo også mye fint og "To-Do" lista mi øker iallefall 10 cm for hver innlegg hehe Har funnet MYE eg har lyst 
å hekle/strikke som julegaver, ja nå er det snart på tide med det "styret" igjen......HoHo hehe


Men DU?
Håper DU har hatt en flott dag også?
Klar for kwellen? Fjernkontrollen inne rekkevidde? 
Kaffi på kanna? Håndarbeidet i fanget? 
Ok! Kjør på!
KOoOS DEG 
&
NYT Kwellen <3 


Go`klem fra ei LYKKELIG Vibbedille :) 

4 kommentarer:

Sylvia sa...

De grytelappene under her...wow, så lekre!!! Ville bare hatt de til pynt, jeg. På en hel kjøkkenvegg" he he
Dagen i dag er super, for etter 9 timer på jobb, har jeg nå endelig en liten miniferie igjen. Så helgen min har allerede startet, den.
Dessuten er jeg så giret på å starte opp nye prosjekter for tiden, så jeg har pakket ned en veske med div prosjekt jeg kan strikke på i " ferien" min. Jeg skal selvfølgelig ut på tur!
Ha en riktig fin helg Vibeke. Klem

Anonym sa...

Du har fristet med så mye i det siste at jeg vet ikke hvor jeg skal starte, men den dingsen til steikepannen , ja den skal jeg ha ett par av :) Jeg strikker på en vidunderlig babyjakke , broderer ett bilde med hender ( bryllup) syr klær til Barbie og fargelegger ( som deg) Egentlig har jeg ikke tid til å gjøre alt jeg har lyst til , og prosjektene ligger i kø... har start på en fantastisk vest i air - soul og sky fra du store alpakka , lurer på å ta den frem og gjøre den ferdig før ferien er over.. ellers ligger det en genser i samme garnkvalitet og venter ...( jeg jobbet i garnbutikk en stund og fikk rabatt, derfor ble det litt mer garn med hjem enn egenlig tenkt )...men det er jo bare ett luksusproblem .. vesla ønsker seg mariusgenser, jeg har rødt og blått sisu liggende etter noen bestillinger det ikke ble noe av ..hun må velge farge og fasong , så får vi se om det kommer på pinnene etterhvert. ha en strålende kveld :)

mvh
Kjerstin

Charlotte kaae sa...

Smiler, tusinde ideer er en fantastisk side, nyder at browse den igennem en gang eller to om ugen. Dejligt at vide at I der skriver på den får lidt for det - det mangler jo bare, det er et job, og det trækker en masse trafik til Egmont. Faktisk troede jeg at I fik rigtig løn for det, altså penge... Det er vel ikke meget anderledes end når jeg gør en opskrift for Egmont og får løn?
Her er der gang i en masse nye opskrifter som jeg glæder mig til at dele på bloggen, når jeg er færdig med min sommer siesta :-)
Knus
Charlotte

Vibbedille sa...

Sant nok Charlotte, men som "liten" blogger (enn så lenge) syns eg det er en ok betaling når eg kun trenger å blogge ca 1 gang i uken :)

Det er virkelig mye gøy hos TusenIdeer og en flott ide :)