mandag 10. august 2015

Sophie`s Universe- Fremdrift og Del 7

Å nei, eg har ikkje lagt Sophie fra meg må du tro-eg hekler litt hver kwell :) Har 2 omganger igjen av Del 7 så fort går det slettes ikkje, men fy søren det er sååå kjekt!

Allerede nå bare på Del 7 har eg lært utrolig MYE nytt innen hekling! Masker og krusseduller som eg aldri har hørt om! Fortsatt syns eg heller ikkje det er vanskelig, utfordrende JA, men ikkje vanskelig, Hvorfor? Jo fordi det er såååå utrolig BRA beskrevet! Eg sjekker alltid med bildene i oppskrifta før eg fortsetter og det går så greit :) Nå er "lappen" blitt 75 cm X 75 cm, så JA det begynner å bli litt lengde på omgangene hehe Snakker om 3 meter nå HAHA Men når HVER omgang er GØY, ja da gjør det absolutt ingenting :) 

Eg hekler med Østlandgarn fra Nille på nål nr 4 og teppe blir skikkelig herlig :) 

Dette bildet tok eg nå for ca 1 time siden, 
ser DU det EG ser???

JOoooo det er HELT sant!!! 
Bladene på trærene begynner å bli GULE!(Brune?) 
Høsten er HER, skynt deg SPRING om du vil bade! Ja før temperature i vannet når frysepunktet! Høsten er NÆR og før me vet ordet av det så Ringes Julen inn

*STOPP Toget! Eg vil av!* ler


Har blitt sitt sånn så som så med blomster/planter på terrassen i år, det har stort sett blåst hele sommeren og det betyr at det meste av bladene blir brunt og lite fint! 
Men DENNE rakkaren her, den har vært så fin kan du tro, ikkje spør meg HVA det er hehe I fjor var det persille i denne potta og i år vokste dette "treet" opp- Garantert en form for ugress, men den er jo så tøff! 

Fremover nå kommer eg nok til å satse med på å ha litt blomster inne! Det er vel nå snart at man kan kjøpe avskårne Solsikker?? Åååå det er fint! 

* * * * *

Tror eg starter dagen med en kjapp butikktur! Nå er eg lei av å sitte her i mørket om kwellen med 1 spottlampe hehe 
Ja du ser det, ALLE spottene på lyslista over meg har tatt kwell, siden den 5. spotten på samme dimmeren virker på andre siden av rommet skal eg teste det med å skifte ALLE spottene! Er det ikkje sånn at hvis eg har litt for sterke spotter i at de kan ryke? Tenke iallefall å prøve meg med svakere stryke FØR eg får en elektrikker hjem, ja for det er billigere med nye spotter HAHA

Sånn utover det har eg utrolig nok fått litt vondt i ryggen! Merkelig, ikkje i korsryggen som eg en sjelden gang får litt vondt, men MIDT på ryggen ut mot sidene......
Mmmmmm Jaja får se det an :) 

Nå stikker eg på badet å kler meg :) 

Første dag i SISTE uke av ferien! NYT den og KOS deg :) 

Go`klem fra en, hmmm, litt sliten Vibbedille :) 

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det teppet ditt blir virkelig lekkert:). Liker godt fargekombinasjonen. Jeg fant oppskriften i en liten bok med flere hekleoppskrifter. Kjente igjen flere av teppene du har nevnt i tidligere innlegg:). Fant boken i matbutikk av alle steder og rasket den med meg:). Det har ikke blitt mye hekling i sommer, men strikket har jeg. Fire par ullsokker, en barnekofte og en jakke i alpakka er nesten ferdig. Har påbegynt en genser til, det er så deilig å sitte på verandaen med sånt og se utover sjøen. Bare kle seg godt så kan man sitte ute nesten uansett vær i innelukket veranda:). Klem fra nattugla merete

Hilde sa...

Teppet ditt blir skikkelig flott. Det er fantastisk morsomt å hekle når forklaringene er gjort så enkle med både video og bilder og tekst. Jeg er akkurat ferdig med del 5 og ett par omg. inn i del 6. Klarer nesten ikke å legge det fra meg. Det er jo hele tiden så spennende å se hvordan neste omg. blir….for det er jo nye nytt hele tiden.

Vibbedille sa...

Nattugla Merete: Har også sett den boka; Bestemors Hage eller noe? Det er de samme teppene, iallefall starten på dette Sophie for heeele teppe får du visst ikkje i den boka?

Men hvis den er på norsk? Eller var det dansk så får du iallefall trening i forkortelsene før du evn fortsetter på den engelske :)

Anonym sa...

Hei vibeke,det stemmer, den het bestemors hage eller noe sånt. Vet ikke om det er hele teppet for så nøye kikket jeg ikke, men det er mye. Jeg finner ikke boken igjen akkurat nå, enten er den pakket ned et eller annet sted eller så ligger den igjen på hytta.Vi kom derifra i går kveld. Den kommer nok til rette etterhvert:). nattugla merete