søndag 16. august 2015

Visste du at EG er Kriminell??


Ja eg burde sittet i fengsel......på livstid! Mine synder er såååå alvorlige at eg er med på å utrydde menneskeheten, eg og mine medsammensvorne er blitt en egen og forhatt gruppe i samfunnet.....Me er KUN en pest og en plage når me utsetter samtlige rundt oss med våre ufordragelige lyster og behov, det er ikkje måte på hvordan me påvirker de unge-me er noen elendige forbilder.... Akk hvordan skal nå dette gå med den neste generasjonen som me gjennomsyrer med dårlige holdninger *Rister Oppgitt på hodet*Men bare vent! Det er ikkje lenge før det bygges et anstalt for slike som meg, ja de kommer til å sperre meg og andre med samme ufordragelige vane inne.....og det på ubestemt tid!

Samtidig kan en annen gruppe sitte der å skåle i rødt 
og være GODE forbilder for den yngre generasjonen, ja de tar turen på gjerdets utside og peker på oss syndere mens de nipper til Chaplis og koser seg-
Ja, det er de vellykkede.....De gode forbildene.....
Dette er gruppen som reflekterer fremtiden til de unge......
en fremtid fylt med dumheter til å bli flaue av, ja det er mer dumhet i ei flaske Rosè enn en pakke 
med Eventyr skal eg si deg.....Når eg skal tilfredstille mine behov må eg nesten snike meg inn på butikken på hjørnet å henvende meg lavvælt over disken før en brydd ansatt låser opp velvet og finner frem faenskapet, samtidig som det klirres i posene til de bak der, jo mer det klirrer i posen jo mer status.....

Det er ingen andre i samfunnet som tar så mye hensyn som røykerne, for me står ute i all slags vær hvis me må fòre våre behov, ja, mens de andre sitter inne ved peisen og koser seg med en GT og forteller fjasete vitser......eller oppfører seg hindsides denne verden......

Ja, DE er det RETTE forbildet for våre unge!
Me røykere er iallefall VELINFORMERTE om konsekvensene for våre valg :) 
Ha en Super Herlig 
Søndags Kwell DU også :) 


Go`klem fra Skorssteinen Vibbedille :) 

8 kommentarer:

Sylvia sa...

Du altså, Vibeke!!!! He he....
Jeg røyker ikke, men nyter et glass rødvin.
Men jeg er ikke finere enn deg, eller har bedre råd.
Jeg bare liker ikke røyk, men elsker rødvin.
KLEM

Vibbedille sa...

Hehe herlig med et snev av satire i hverdagen vettu :)

Selv om det satt meget mye på spissen her så HÅPER eg de fleste skjønner poenget mitt :) I min familie er det MYE mer stas med RIKTIG dråper enn et surt blås hehe

Du og eg hadde nok storkoset oss sammen vil eg tro :)

Sylvia sa...

Ja, selvfølgelig.....men jeg måtte be deg lufte litt innimellom.
SKÅL!
Og en diger klem

Vibbedille sa...

HALLO, eg går da UT å røyker! :)
Go`klem tilbake :)

Håndarbeidsfrua sa...

Mobbing og hets er hva røykere blir utsatt for. Hjelper ikke å ta hensyn. Fanatikere og kverulanter får jo pusteproblemer selv når det er en e-sig uten nikotin.
Fylla er i mine øyne en farligere sak. En glass vin til middag må man jo ha, eller et glass øl. Og kjøre ut en tur etter det går jo bra. Ikke beruset jeg!!! For ikke å snakke om forandringer i adferden til mange etter ett glass eller to.
Forstå det den som kan. Her fordømmes tobakk, for det er jo de mindre skolerte som driver med slikt, mens den velutdannede som en selvfølge har sitt daglige glass vin til maten og en konjakk til å "slapp av" med. Hektiske dager må man vite.
Er det noen som tar hensyn til de som lider seg gjennom en dag med påtvungen parfyme. Husker tiden hvor jeg var som mest plaget. Et mareritt å ta bussen til jobben om morgenene vinterstid. Da kom lukten så mye mer frem. Komb. av vått tøy, morgendusj med parfyme og varmt i bussen.
Ser at det på mange steder oppfordres til å ikke møte parfymert, og det støtter jeg fult og helt, slik at de som plages også kan ha en best mulig dag.
NattiNatt fra meg med lakenskrekk.

Vibbedille sa...

Er så hjertens enig med deg Liv :)
Har selv sittet i familieBARNEbursdag og sneket meg ut for å ta en røyk og fått slengt etter meg; "Klarer du deg ikkje uten røyk i 2-3 t en gang!" Og det fra ei som satt med en drink i hånda-sa eg at det var BARNEbursdag??

Eg klarer ikkje verken parfymeluft eller hvis det blir for mye alkohollukt, men er det noen som tar hensyn?? Nop! haha

Therese sa...

Men røyking er skadelig for mine lunger når noen røyker i nærheten av meg, det er forskjellen.
Jeg mener ikke at røykere er kriminelle, men for noen røykere så kretser alt rundt å få seg en røyk og det er ikke særlig tiltalende. Vi har naboer som er oppe på natta for å røyke! Vi har folk i borettslaget vårt som røyker såpass at vi ikke orker å sitte ute og spise hvis de er hjemme.

Og til de som sa at parfyme er ille - en som har stått på bussholderplassen og røyket er også til sjenanse for andre pga lukt. Pusten er også helseskadelig for meg.

Jeg forstår at du skriver dette med glimt i øyet, men røyk er veldig mye mer enn bare helsefarlig for den som røyker.

Så dette får vi enes om å være uenige om! Jeg liker bloggen din selv om du røyker ;-) (glimt i øyet her også..hehe)

Vibbedille sa...

Ja eg skjønner veldig godt hva du mener Therese, men det eg har skrevet er ut fra mitt ståsted og hva eg opplever :)

Liker faktisk ikkje røykelukt selv (Merkelig!) så det å røyke på busstopp f.eks gjør eg ikkje HVIS det det er andre der, ja de gangene eg faktisk tar bussen.

Alikevel så opplever eg i flere situasjoner at me som røyker faktisk tar ganske mange hensyn, men hadde eg hatt naboer som røykte så mye, eller på steder hvor det virkelig sjenerte meg hadde eg gitt beskjed, om ikkje for min egen del, men for mine barn :)

Anyway, me kan være enige om å være uenige og hellet være gode nett/strikkevenninner for det om :)

GÅ å ta deg en prat med han naboen som røyker! Gjør det idag! Bedre enn i morgen :)

KOS deg og ha en herlige kwell :)
Klem Vibbedille :)