mandag 26. oktober 2015

Det ble en Tøff start på uka....


Nevnte jo i går at me hentet Jr med tidenes migrene på toget. Det toppet seg i 1 tiden, men etter en runde med oppkast følte han det lettet og la seg med kalde omslag på hodet.
I følge han selv var det greit at eg la meg, men bare hvis Ali satt opp-noe han også gjorde. 

Hodet tok seg opp igjen utover natta og Jr og Ali styrte hele natta, men meg lot de sove. Ali tenkte allerede da at det var bedre å "jobbe" på skift, noe som er ganske lurt. Ali vekket meg klokka 7 for at eg skulle overta. Da var Jr så dårlig
og kunne ikkje bevege hodet og bare spydde + han kokte!

Klarte å få i han 2 paracet for han skalv av feber. Eg strippet han og saumfarte hver millimeter på kroppen etter utslett før eg ringte legevakten, for her måtte sterkere saker til en Paracet tenkte eg. Sykepleieren eg snakket med satt tydeligvis med samme liste som eg hadde funnet på Google og mye av dette stemte i forhold til Hj.hinnebetennelse.

Hun lurte på om hun skulle rekvirere ambulanse eller om eg klarte å kjøre selv, eg kjører svarte bare eg. Fikk beskjed om å ringe 113 hvis det ble verre på veien, Som vanlig i 8 tiden er det KAOS på veiene og da me nærmet oss byen sto det stille! "Nå gir eg F`en" sa eg til Jr! Satte på nødlysa og la meg i kollektivfeltet og durte i vei.

På legevakta ventet det seng og legen var på plass med en gang, prøver ble tatt og tester ble gjort. Han ble innlagt
og me ble tatt i mot på Barneavdelingen hvor legen gjorde enda flere tester. På dette tidspunktet hadde han ikkje feber, men "kokte" likevel.

Fra me kom inn dørene på legevakta ca halv 9 og helt til 12 var det hele tiden minst 2 stk på rommet og holdt på med noe, har ALDRI opplevd makan til effektivitet!
Imponert og veldig veldig ydmykt og glad <3 Dette ble tatt så til de grader på alvor, men for en utrolig RO de utviste :) 

Konklusjonen ble at Jr har mest sannsynlig tidenes Migrene fra Helvete og dette skal nå følges opp videre. Han har åpen retur til Barneavdeling til i morgen og merker me endring
i adferd eller at han på noen måte blir verre kan
me bare kjøre inn igjen. TRYGT!

Da me kom hjem fikk eg han i seng, stappet i han 400ml Ibux (Henvist fra legen) og han sluknet som et lys og han sover ennå - eg krysser virkelig fingrene for at han er om ikkje annet noe bedre når han våkner :) 

Selv om dette var en skremmende opplevelse, var eg utrolig rolig og fattet, merkelig nok så pleier eg å være det hvis eg selv mistenker at ting er alvorlige! Blir mer hysterisk når Jr kommer hylende når han har slått ut ei tann f.eks! Men når ungene blir vemmelig rolige og bare lager lyder da er det noe som kikker inn og eg tar det helt me ro,
men er veldig effektiv og får ting gjort.

Ikkje minst så beundrer eg innsatsen til alle de
innvolverte i dag! For noen mennesker!
Å hekkan eg er Lykkelig fordi eg betaler skatt!

* * *

Nå først har eg fått min første kaffikopp! Eller dvs:
noe å drikke i det hele tatt! Alt gikk som sagt bånn gass!
Men nå har eg slått meg litt til ro her i kroken og fått summet meg :) Beste avledingen er å svinse rundt på det store nett så her kommer dagens Go`saker til deg :) ALLE skal få heheRobin Ulrich

Gratis


Natalie PelykhLouise TilbrookSuvi SimolaCoats & Clark

Gratis


* * * * *

Resten av dagen kommer til å foregå etter Jr sin form.
Eg har nå vært på butikken og apoteket og fått i hus det viktigste! Nå ligger det iskald Cola og 7Up i kjøleskapet +
2 bokser Ritz kjeks på benken. Tenker at så mye som han har kastet opp er det gjerne godt med noe lett for å få gang igjen + at salt er viktig for å få opp væskebalansen.

Nå har han sovet i 2 timer og eg har vært inne å studert han sikkert 6 ganger allerede. Kommer til å snakke til han om en times tid for å få i han noe. 

Ellers får me bare ta det etter hvert....
Når Ali har fått sovet enda noen timer blir det nok en lengre kwil på meg hvis alt ser greit ut med Jr :)
Håper for all del at trykket har lettet når han våkner!
Men DU får ha en fine dag så håper eg
DIN ukestart var bedre enn vår

Go`klem fra ei ganske så sliten, men Takknemlig Vibbedille

13 kommentarer:

Reidun sa...

Uff, Stakkar Jr. Håper migrenen slipper taket og dere alle tre får slappet av.
God bedring :)

Og så bra at de tok dere på alvor og sjekka alt.

klem

Sissel sa...

Uff så trasig start på uka men godt å høre at dere blir tatt vel imot ��
Ønsker dere god bedring og ei fin uke.
Klem fra Sissel

Wenche sa...

Uffda, håper det roer seg og han kommer til hektene fort. Hva skulle vi gjort uten disse hvitkledde englene. Har hatt bruk for dem mange ganger selv.

Hilde sa...

Usj for en guffen opplevelse dere har hatt! Håper migrenen slipper taket og at Jr. føler seg bedre ganske snart! Og at dere foreldre får hentet dere inn igjen!

Håper kvelden blir bra! ❤

Hiks sa...

Krysser pinnene for at jr kommer fort til hektene. Minstemann var på legevakta i går,men heldigvis var ikke skuldra ut av ledd.
Ha en fin uke videre.

PerJorun sa...

Stakkars Jr! Håper han våkner i bedre form! Men han er heldig midt opp i det hele, for han har flotte foreldre som er der for ham

Unknown sa...

Riktig god bedring, migrene er helvete på jord. Stakkars han. Godt han har stand by hjelp og foreldre som er der. Utrolig mye lekkert grått hos deg sånn ellers da. Ta vare på hverandre.

Vanja sa...

Huff og huff. Fikk mer og mer vondt i magen etter hvert som jeg leste, og trakk et stort lettelsens sukk da "bare" var migrene. Stakkars Jr., føler virkelig med ham, og med deg Gro. Har jo samme skiten selv, men ikke så ille som Jr. Godklem på dere alle. <3

siddisisalou sa...

Uff, langt i fra noen hyggelig lesing ang den skjønne gutten deres.
Godt å få høre at dere ble tatt godt vare på av SUS som får nok ris vanligvis. Viktig å fortelle om de gode opplevelsene også.
Ønsker dere en fortsatt god ettermiddag, og god bedring til Jr.

Sommertid sa...

Godt helsevesenet fungerer og at jr fikk hjelp momentant og profesjonelt . Migrene kan til tider eskalere til et helvete, noe som det tydeligvis gjorde nå. Vet selv hvordan det kan være, har vært plaget av migrene siden tenårene selv .
Nå håper jeg han får en utredning og får medisiner som fungerer, så blir alt mer hånterbart for dere alle. God bedring.
Håper du får litt ro og får sove / hvile du også.

Sylvia sa...

Så godt å bli tatt vare på på sykehuset.
Og fint at han har fått hjelp av både dem, og mamman og pappaen sin.
Ønsker ham god bedring.
Klem

Ufostrikk sa...

Så godt at dere fikk hjelpen dere trengte! Masse god bedring til gutten. Er selv innlagt med sterke smerter i en fot, sannsynligvis prolaps i ryggen. Makan til husmorferie :) Hjemme er to småtroll, så er ikke vant til å få slappe av så my som nå. De snille pleierne er der til hjelp med smått og stort. Har ikke ork til å strikke, men i dag fikk jeg lest en avis, og er fornøyd med det!

Line Kristine sa...

Huff! :( Det var virkelig ingen god start på uka, nei! Men så godt at dere ble tatt på alvor og fikk god, rolig og kyndig hjelp. Det blir så mye tryggere i en skremmende situasjon da. God bedring til gutten!