tirsdag 13. oktober 2015

OT: Når Dagene Bare er Gode


SEEEE den avsluttningen på denne dagen! Tenk å ha denne utsikten sånn på en helt vanlig tirsdags, en kveld i midten av oktober. Det er neimen ikkje en selvfølge, det ER en gave! Mange ser på det som en selvfølgelighet og det er mennesker som ikkje vet å sette pris på det som bare ER, ting som bare ER kan oppdages på NYTT hver eneste dag, ja om man bare "ser" med de riktige øynene :) 

Mange mener at eg har ikkje mye, nei for eg er jo stort sett bare hjemme i denne leiligheten dag ut og dag inn, ja me EIER den jo ikkje en gang, men MÅ man være på farten hele dagen? Spise lunsj på diverse kafeer og forskjellige restauranter hver kveld for å være NOE?

Eg syns ikkje det, mulig eg syns det fordi eg ikkje har muligheten til å gjøre akkurat det, men det betyr ikkje at eg er ulykkelig og har et kjedelig liv - tvert der i mot! 
Men så kan du si at NÅR eg først gjøre noe spesielt en dag, ja da er det stort og eg koser meg vanvittig når det skjer :) Dagen i dag har i grunnen vært veldig fint, eg har vært trøtt og ønsket om å sove har vært stort! Ble litt lei meg da eg ikkje orket å gå på tur med Ali, men valgte senga i steden for.

 Det er slettes ikkje noe problem for Ali for han kjenner meg jo så han kunne "hente" hjem noe av det fine 
"der ute" til meg. Det hadde vært kaldt i kveldingen og det stakk i nesen sa han-Åååå men eg håper på fint vær 
i morgen for da er målet å få tatt seg en tur ut, for noen er dette en selvfølge, men ikkje for meg så akkurat nå gleder eg meg til dette :) Sitte der på svaberget og nyte 
en medbragt kopp kaffi :) At me har muligheten å bo i et slikt nærmiljø er RIKDOM av 1.klasse og man må virkelig bare NYTE det! De som ikkje ser det har virkelig ikkje skjønt det og NEI mine dager her 
i sofakroken er neimen ikkje kjedelige :)

I dag har det skjedd litt faktisk og mulig dette er starten på en utvikling? Hvem vet, kanskje, eg er uansett fortsatt litt 
i tenkeboxen, men GØY kan det bli :) 

For de som mener at eg har et kjedelig liv bør vite at uten min tid her i kroken med tastaturet, strikking , Facebook etc, ja så hadde eg jo ikkje blitt "kjent" med DEG! Det hadde jo vært dumt! Føler eg har en stor vennekrets selv om eg bare kan gi deg en virtuell klem, men det kan i mange tilfeller være mer enn godt nok når man ikkje strekker helt til :) 

Man er da slettes ikkje dum fordi man sitter mye på Pc!
Selv leser eg mye, holder meg oppdatert på mye, hjelper mange med strikkespørsmål-noe som gir meg extra stor glede! Eg har gleden av å få lov å blogge for Egmont noe eg syns eg veldig gøy og eg må virkelig ta meg i nakken å få gang på noen innlegg der denne uken :)

Det blir mye dilling til tider, men utifra min situasjon så er det sånn det har blitt og eg ER Takknemlig, mer enn du aner :) Livet ble bare sånn og på mange måter er eg glad for det når det først var så gale :) Det kunne vært så mye verre...

Nå skal eg nyte noen timer til her i sofakroken sammen med sokkestrikkingen min og masse telys mens eg snufser meg videre i den beste Feel Good serien på lenge :) 

Ønsker deg en fortsatt skjønn kwell og eg håper du også har evnet til å nyte nuet og ikkje streb for mye etter det som kunne ha vært :) Du går glipp av så mye på veien

Etter hvert må Du ha en
Riktig God Natt, Sov Godt
og Drømme Søtt :) Go`klem fra ei veldig Takknemlig Vibbedille :) 


4 kommentarer:

Line Kristine sa...

Kloke ord! :)

Sylvia sa...

Kjempefine bilder fra utsikten og nærområdet ditt, Vibeke.
Ja, det gjelder å SE det man har rundt seg, og nyte den tilværelsen man har fått tildelt, om man kan si det sånn.
Da håper jeg formen din er bedre i dag, så du får den turen ut.
Her var det 1 grad i dag, altså isende kaldt i forhold til slik det har vært de siste ukene. Nå er vinteren her tror jeg.
Jeg skal arrangere strikkecafe i kveld, etter jobb, så det blir ikke så mye uteliv for meg i dag, hi hi...kun turen til jobb.
Ha en veldig bra dag.
Klem

Else sa...

Flotte billeder,
nyder at kigge indenom og læse dine betragtninger af livets forskellighed, håndarbejde og ikke mindst din evne til at se det positive i de små ting.
Klem <3
Else

siddisisalou sa...

Nydelig !
Tananger har et spesielt lys. Jeg har jobbet der i mange år, og vet at vår og høst er spesielt vakker der ute ved havet. Utsikt mot nordsjøen så langt øye kan se.......