torsdag 10. mars 2016

Årets Nyeste Sjal av Melanie Berg -Utrolig Flotte Strikkeoppskrifter

Melanie Berg

Hjemme i min "Boble" er Melanie Berg den stor
"Queen of Shawls"!!

Ikkje bare har hun designet utrolig mange lekre, men jammen meg popper det opp nye hele tiden! Selve sjalene er utrolig lekre og flotte, men fy søren hun viser de i noen flotte (uventede?) fargekombinasjoner også! Det er jo sånn at eg til stadighet får skikkelig pustebesvær her i Go`Stolen!

Jammen glad eg er en strukturert og kontrollert person som strikker kun 1 prosjekt om gangen! HAHA Nei, eg må virkelig sitte på hendene pinnene inni mellom for hadde eg latt viljen styre hver gang hadde eg hatt MINST 5 av disse
på gang allerede haha

Hvor mangen havner på DIN liste??


Bildet overMelanie Berg
Melanie Berg
Melanie Berg
Melanie Berg


Bortsett fra det siste sjalet (som er fra Nov-15)
er alle sjalene nå fra 2016 :)

Jammen verdt å Favorisere slik at du har de tilgjengelig når behovet melder seg! Ja for det mener eg; Trenger du et sjal, ja så sjekk ut Melanie Berg sine først, se om du ikkje kan finne deg en ny favoritt!


* * * * *

Hekkan, vettu ka? I går ettermiddag da Milo begynte å hyle på mat ble det litt kaos her! Søren heller, men det var TOMT for fisk i fryseren og ikkje var det mer "Våt-Mat" i skapet heller! Dermed endte eg på Rema i 18 tiden i ført kosedress og håret i en hottentott! Ja ka søren, eg var jo i Kose-Modus og den "Shakra`en" kunne på ingen måte ødelegges!

Ka tror du skjer? Nei eg glemmer ikkje fisken, neida,
men Rema hadde jo søren meg meldt seg inn i PrisKrigen
og SmåSnopet kostet KUN 2,90 pr hekto! WHAT!??

Jaja, Påske eller ei, eg hadde nok gått berserk anyway hehe Det var nesten ikkje et menneske i butikken så eg tok det helt kuli og tok meg god tid! Begynte å plukke favorittene til Ali
og ungene, selv spiser eg egentlig veldig lite snop, men noen favoritter har eg også! Samlet 1 til 2 favoritter i hver pose for å unngå kliss, ja det ble både 1, 2, 3........10? favoritter hehe Klarte å stoppe når eg hadde 8 papirposer hehe
Vekta i kassen stoppet på noen
gram over 8,5 kilo!?!?!? OMG!!!

Det verste er at eg GARANTERT kommer til å plukke med meg noen favoritter fra Kiwi også hehe De ha jo Nidar så der er det andre Go`Saker! hehe 

Har allerede lest mange blogginnlegg rundt omkring som syns det er FULLSTENDIG idiotisk og grusomt å benytte seg av dette Tilbudet! Ja for det eneste man kjøper seg er dårlig helse, sukkerabstinenser, dårlig livsstil og eg vet ikkje hva!

Om me har 1 kilo eller 50 kilo snop på Boden så spiser me slettes ikkje mer av den grunn! Har som regel en skål på bordet til "Pynt", men her er det ingen som mauler!
Dvs det oppstår aldri sukkerabstinenser hehe
Sunt kosthold har me ellers så eg tror faren er veldig liten. Man måtte jo være idiot om man spiste
flere kilo snop i uka uansett pris ;)

Eg tenker som her; Det gjelder å benytte seg av slike tilbud hvis man f.eks til vanlig kjøper en pose snop til hver helg, ja for HEKKAN her er det penger å spare! Har man 15 kilo snop på Boden ja da slipper man den utgiften i mange uker, ja garantert måneder! Snop er jammen dyrt ellers syns eg!

Eg er ganske sikker på at det kommer til å bli RAMASKRIK i Media denne uken! hehe Er sikkert MANGE som skal synse og mene noe om dette! Ja, sikkert noen som mener at dette kan blir et samfunnsproblem og at fedmeproblematikken kommer til å øke betraktelig!

ALLE, ja da mener eg ALLE, uavhengig av størrelse skal få lov å kose seg litt, iallefall 1 dag i uke!

Her gjelder det bare å være streng!
Ikkje sett ei bøtte med snop på bordet, men kos deg innen rimelighetens grenser :) Det skal me gjøre her :)

Ellers må du ha en
SUPER Koselig Dag :)


Go`klem fra ei SnopeSyk Vibbedille hehe

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg kjøpte 1,2 kg (og jeg syntes det var myyyye) for å fylle i noen påskeegg som jeg skal gi bort, og jeg følte meg som en idiot blandt de som sloss om skjeene.

Det er egentlig psykt at man skal selge smågodt så billig, og på den butikken jeg var så sto skoleungdommene i kø for å kjøpe. Det er jo ikke bra i det hele tatt, egentlig.

Men hver for spise det de vil for meg, og jeg kjøper kanskje litt til påske, jeg også.

Wenche sa...

Ahhh, for noen nydelige sjal!

Har vært og kjøpt noe smågodt jeg også. For å fylle i noen påskeegg. Om folk er så dumme at de stapper i seg kilovis med sukker så får de bare være slik. Alt med måte så går det bra. Det er forresten billige egg også på rema. 7 kr for en tolvpakning. En gang i tiden skulle vi ikke spise det heller.

Vibbedille sa...

Det er det eg mener, selv med billig snop trenger me ikkje spise mer enn hva me ellers gjerne gjør. Snop holder seg lenge og hvis man da vanligvis kjøper 1 pose hver fredag ja så har man snop lenge nå og dermed sparer penger :)

Hilde sa...

Utrolig lekre sjal….vil begynne med engang hihi. Spesielt Ingwer og Rheinlust som jeg likte aller best. Men er usikker med tanke på garnvalg. Skal jeg strikke i merinoull eller annet tynt ullgarn….tenker så det knaker. Har du noen gode tips?