mandag 28. mars 2016

Vanskelig Valg! -Strikkeoppskrifter på Baby Booties

Elena Mitchell

Som kjent så strikker eg sjelden og ALDRI på bestilling,
men når Amira kommer med den søteste forespørsel ever må eg nesten slå til! Dvs at eg har vært på Garnrommet i dag og funnet frem Lyseblått garn i diverse tykkelser :)

Hun har en venninne som snart blir mamma til en liten gutt og de skal lage i stand Baby-Shower på søndag-i den anledning lurte Amira på om eg kunne strikke et par
Baby Booties :) KOSELIG! Kan jo ikkje si nei til dette, problemet er bare at det finnes et HAV av de søteste Bootie du kan tenke deg og fordi om det er smått betyr det ikkje at det er enkelt og fort gjort! Får se hva eg bestemmer meg for, men kanskje du også ble litt fristet?


Bildet overAutumn Street

Gratis OppskriftJulia Noskova
Marilyn Ireland
Regina Miller

Gratis Oppskrift


Julia NoskovaDa er det jo bare å velge....akkurat som om DET er så enkelt! Når det gjelder slike småting liker eg best å strikke på tynne pinner og tynt garn, det blir så mye mer
delikat på et nyfødt nurk :)
Får ta å lese litt oppskrifter å se hva som oppfyller mine "krav", herlig strikke-DET blir det iallefall :) Kanskje eg får tid å spe på med ei lita nyfødt lue? Åååå det er så søtt!


Tidelige i kwell måtte eg faktisk kapitulere å kravle langt under dynene! Ryggen har vært så vemmelig om man kan si det sånn, ja eg blir faktisk kvalmen på en rar måte så etter 2,5 timer på puta sto eg opp og stakk fingeren i halsen!
Føler det "slapp" litt derfor skal eg nå kose meg med "Bloggerne" på Tv2Livsstil :) JA eg syns det er GØY, noen av bloggene leser eg daglig + at eg syns me voksne
(Alt er relativt) skal holdes oss litt oppdaterte på det som våre unger er opptatt av :) Eg har iallefall alltid vært slik, det åpner for mange flere tema me kan diskutere og snakke om,
ja at me rett og slett har flere felles interesser :)
Men du?
KOS deg og ha en
herlige kwell, eg skal iallefall
gjør mitt beste :)


Go`klem fra ei småkvalm Vibbedille :)

2 kommentarer:

gimmeline sa...

For dumt at du skal måtte ha det slik, Gro Vibeke!!!
Kan ikkje skjønne at det ikkje gir seg i ryggen din, håper INDERLEG dei finn ut av det og at du får vite meir i morgon!
God klem <3

Håndarbeidsfrua sa...

God kveld i stua. Innom en liten tur.
Ja de vondtene er ikke mye annet å gjøre med enn å slipp taket litt og flate ut mens en tenker puste inn puste ut. Og så er vi klare for nye eventyr ; les prosjekter.
Masse fint i babyboots, men ikke alt er like praktisk. Og jo lekrere de er jo vanskeligere å få til å sitte på en liten fot i bevegelse. Hadde nok satset på de med knapper fra Elena Mitchell. Dels fordi de er høye, og så tenker jeg at de sitter bedre på foten med vrangborden rundt anklene. Tenker man bare utseende er det vanskeligere å velge.
Har strikket noen slike "flotte å se på" boots, men spiralsokker er vel det som sitter best på foten og som vokser med barnet. Men akk så kjedelige.
Spennende om du hvisker oss i øret hva du har valgt når overleveringen til den blivende mor er foretatt.
Ønsker deg en flott uke der borte i Vest. Ferien slutt og stillheten senker seg i heimen igjen i morgen.
Klem fra Liv