søndag 10. januar 2016

I Tilfellet Du kommer til å Savne meg......


Ja, nå har det seg sånn at eg har blitt Utestengt fra NOK en Strikkegruppe på Facebook, den 3. i rekken faktisk.....Strikkegrupper vil IKKJE ha en Strikkeblogg.....Logikk?? Hmmm

Har aldri skrevet om dette her inne før for eg liker ikkje skittkasting og det skal heller ikkje dette bli, men eg ønsker
å informere FORDI eg vet at mange av dere kommer til savne meg på enkelte grupper.

La meg forklare:

Nr 1: For lenge siden ble eg Utestengt fra "Strikkepikene" fordi eg blogget for mye.......

Nr 2: I høst ble eg Utestengt fra "Strikkesida" fordi en av leserene mine hadde ytret meninger som en kommentar her på bloggen og siden eg ikkje hadde slettet denne kommentaren ble eg truet med anmeldelse for Netthets!
Det ble en voldsom enveis diskusjon på bloggen sin FB side at eg til slutt slettet kommentaren etter å ha tastet med leseren som skrev det. Da ble eg altså
Utestengt fra "Strikkesida".

Nr 3: "Strikkesida-For alle" ga meg en advarsel i høst om at eg fikk ikkje lov å legge ut blogginnlegg på sida der fordi adm. fikk "klager" om at eg ble oppfattet som Spam(??)
Etter en del frem og tilbake (Siden det var uenigheter i adm) fikk eg lov å linke èn gang til dagen, MEN det måtte være strikkerelatert. Det skjønner eg og passet som regel på
å poste innlegget på de gruppene det passet inn. 

Av og til i det siste har eg UTENOM det "faste" blogginnlegget lagt ut KUN bilde av noe eg har strikket,
da blir det ofte spørsmål om HVOR finner eg oppskriften, hvis da den ligger på bloggen min, ja så linker eg dit
(OBS! Da ble det 2 innlegg den dagen...) + at eg faktisk er menneskelig og kan glemme/ikkje tenke meg om og med et uhell legger ut et innlegg om kvelden og har glemt at eg la ut et om morningen! (MIN FEIL!!!) Men hva så liksom??
Det er jo en STRIKKEgruppe?? Eller??

Har klødd meg en del i hue kan du si......

La meg POENGTERE at alle disse 3 gruppene
tillater at det linkes til blogger.....
Men ikkje blogginnlegg som er skrevet av meg.....Jaja......

La meg si det i samme slengen, hvis DU er en av de som er lei mine oppdateringer, gjør som følger: På FB, på den Posten du får på veggen din fra meg, i høyre hjørne der er det en "hake", klikk på den, scroll i rullegardinet og HUK av der hvor du kan Skjule mine innlegg-SÅ enkelt :)

De har virkelig hatt meg under oppsyn vil eg si,
hva er det som herjer?
Misunnelse? Ikkje vet eg, men det blir retten og sletten
FOR dumt spør du meg....Si gjerne din mening i kommentarfeltet,
men hold det på saklig nivå...
Dette er Redigert inn ca 1 time etter eg
publiserte innlegget:

Har fått en del mail/sms om hvor dere kan finne meg på FB hehe det er jo så koselig. Dvs at mange av dere bruker å komme inn til meg via de gruppene eg nå er slettet fra.
Har allerede fått en god del venneforespørsler så ja, det er jo en grei måte, ikkje det? Send meg venneforespørsel hvis du vil eller LIKE facebooksiden til bloggen, den finner du HER!
Go`klem fra ei LITT forvirret Vibbedille :)

25 kommentarer:

Reidun sa...

Det der blir jaggu for dumt. Jeg ser linker til andres blogger i hytt og gevær men nesten ingen til din og jeg er medlem i flere strikkegrupper.
Heldigvis for meg har jeg funnet veien inn til bloggen din på egenhånd og det er den ENESTE håndarbeidsbloggen jeg leser :)
Jeg blir i så godt humør av å lese det du skriver og du legger ut så mye fint, både det du strikker å alle inspirasjonsinnlegg :)

De er bare misunnelige fordi du har så fin og populær blogg ;)

Unknown sa...

Jeg læser alt hvad du skriver og holder af dig og din lille familie.Jeg trækkes også med sygdom,men dit gode humør skinner igennem og jeg smiler tit når jeg læser dine historier

ainaeh sa...

Keep up the good work��

ainaeh sa...

Keep up the good work��

Anonym sa...

ja men den ene administratorern der er jo ei du har postet så mye god "reklame" for .... eller tar jeg feil...skjønner ingenting....

håper det ordner seg

Klem :)


Kjerstin

Anonym sa...

Synes dette virker snodig jeg ��
Mange blir utvist av mindre årsaker. Din er ikke en årsak en gang... Håper vi får se mer av deg å ditt lilevel ���� hva om du åpner en strikkeside på face da? Da er d jo du som blir admin å sjefen �� så kan vi som vil følge deg legge oss til der ������

Vibbedille sa...

Stemmer det, men som eg også skriver i innlegget er var det/og er Uenighet i den administrasjonen ;)

Vibbedille sa...

Eg har egen side på Facebook, det ligger direkte link øvers til høyre her på bloggen, Siden til bloggen heter "Tante er fortsatt Gal" :) Så ja eg poster jo der, men det er de STRIKKErelaterte gruppene eg blir utestengt fra ;) hehe

Håndarbeidsfrua sa...

Ja, ja kjære Tante.
Tror ikke jeg tør si min mening denne gangen. Mulig det er fler grupper vi kan bli utestengt fra.
Men ingen fare, vi vet hvor vi finner deg uansett. Og hvis alt går på tverke så får vi om ikke annet slå til med brevduer og røyksignal.
Ønsker deg en god natt. Og sov godt.
Klem fra Liv

Vibbedille sa...

Det er aldri godt å vite hvem som leser hehe Og sånn bør det ikkje være! ;) Men eg vet også hvor eg finner deg :)

Sove godt :) Natta :)

Solfrid sa...

Snodige greier. Trodde virkelig at alle på en strikkerelatert gruppe var interessert i en strikkeblogg. Ja, du antyder det selv, tror det må være misunnelse. Men det finnes så mange spesielle og rare personer det ute i internettverden. Legg bare merke til hva enkelte kan klare å bryte ut av seg i f.eks. kommentarfeltene i avisene.
Jeg for min del er nå glad for at jeg ikke er på Facebook så slipper jeg tenke på dustete regler og dustete administratorer osv.
Stå på du Vibbedille, vær den du er og hev deg over sånn smålighet. Vi er mange, mange som ikke behøver en Facebook-gruppe for å finne deg.

Vibbedille sa...

Det var godt å høre Solfrid <3

Mia sa...

Jeg har slutta å poste på sidene engang jeg... Gadd ikke at d ble sletta i tide og utide. Jeg får nå uansett fulgt med deg, har lagt deg til i Feedly app'en min, så følger med hver gang jeg logger på. En sånn app anbefales på det sterkeste :)
Keep up the good work! Jeg setter utrolig pris på å lese bloggen din!
Mia

Anonym sa...

Det er nok misunnelse, de sletter de som er populære. De slettet en som hadde lagt ut en garnholder selv om mange andre har lagt ut lignende ting. Men han fikk over 4000 likes og endel kommentarer og da presset han muligens ned andre innlegg(vet ikke helt hvordan det fungerer jeg) Han fikk noen forespørsler om å få kjøpe noe han konsekvent avviste, den var ikke for salg uansett, men innlegget ble slettet og han ble utestengt. Orket ikke ta oppgjør mot mobben(adm.dir) som har all makt, men det kan ikke være annet misunnelse som står bak, for det er veldig inkonsekvent hva som blir slettet og hvem som blir utestengt. Frister jo å gå ut av gruppa, men gjør det ikke pga synes det er inspirerende å se hva andre lager.

Anonym sa...

Er det en blogg jeg må lese så er det din! Elsker alle de flotte strikkeoppskriftene. Jeg skjønner ikke hvor du finner alle de flotte oppskriftene. Det er også gøy å lese om deg og din familie. Du skriver jo så levende at jeg ser alt for meg selv om jeg kunne tenkt meg flere bilder av dere og det du skriver om. Fortsett slik du gjør. Trenger ingen strikkegruppe for å finne deg 😊 Ha en fin dag videre!

Anne Elise sa...

Ja, ja, Gro, det er ikke alt en skal forstå her i verden.
Er innom og leser bloggen din hver dag, og sånn får det bli i fortsettelsen også! Klemmer i massevis!!!

Unknown sa...

Ja det skal jammen ikke være enkelt her i verden.
Jeg har også sluttet å dele blogginnlegg på "disse håndarbeidsgruppene" Har fått flere trusler men ikke blitt utestengt enda. Satser på at de som vil lese meg, finner meg.
Poster på privaten og på mine egne sider. Instgram er også en god kanal.Noe som også er greit, ved å lese en blogg som har god en god bloggliste, får man med seg det meste.
Ev lage sin egen blogg, med egen privat liste.
De som ikke vil blogge selv, kan bruke bare lista på siden for å få lest sine favorittblogger, for der kommer jo oppdateringene.

Vi lever i en merkelig verden, det er helt sikkert.
Ha en strålandes dag videre.

Anonym sa...

Dette høres merkelig ut. Varierende regler eller rett og slett misunnelse, ja. Jeg setter så stor pris på bloggen din!Du skriver så herlig, og gir meg så mye inspirasjon om ulike designere og strikkemodeller. Er innom flere ganger om dagen, og jeg har funnet den på egen hånd - dvs er ikke avhengig av noe Facebook-gruppe for å nå bloggen din. Fortsett med det fantastiske arbeidet du gjør med å lage blogg for oss! Mange klemmer fra Blomsterbarn

Siv sa...

Du kan være sikker på at vi som vil på besøk, og vi er jo mange, kjem innom uavhengig av FB. Må jo på besøk til deg minst ein gong om dagen :)

Treng ikkje FB for å finne den, og sidan vi som er innom kjem igjen og igjen så er det jo tydleg at vi kosar oss og likar å lese om deg og ditt, og ikkje minst nyte alt det fine du lagar - og dei oppskriftene du deler med oss.

Ynskjer deg ein flott dag :)

Unknown sa...

En del av de som driver strikkesidene oppleves av en del andre som "litt på tuppene". Det er utrolig så mye krangling/skittkasting og andre negative ting som foregår på disse strikkesidene. Så jeg ville ikke tatt det for tungt om jeg var deg. Stå på og gjør dine griere, ikke la slikt ødelegge humøret. Livet er for kort til at man skal la sure folk/misunnelse eller "bitcher" ødelegge humøret.

Heidi sa...

Merkelig at du kan kastes ut av strikkegrupper fordi du linker til bloggen din med håndarbeidstema når reglene åpner for det. Spamming er selvsagt ikke ok i grupper, men dette har da ingenting med spam å gjøre. Er nesten glad jeg har begrenset tid på nett for tiden, så jeg slipper så mye drama... Skjønner veldig godt at du er oppgitt!

Anonym sa...

Jeg har lest innlegget ditt, og jeg er noe i sjokk over at du utestenges pga en tabbe (eller forglemmelse) du gjorde. Du har Norges fineste strikkeblogg, og holder oss oppdaterte på hva som skjer i designverdenen. Håper du har lyst å bli med igjen, ja, jeg ber deg bli med igjen :) Jeg kan overhode ikke skjønne dette, bare for å ha det sagt. At det er krig i verden, det kan jeg innimellom skjønne, når en flott strikkeblogg skal føre til så mye ufred. :)

Vibbedille sa...

Tusen Takk Bitta <3

Eg trodde også at strikking skulle handle om å ha det kjekt og kose seg :)

Hilde sa...

Man blir litt tom for ord.. 😮

Blogg, strikk og kos deg du 😊

Hilde sa...

Man blir litt tom for ord.. 😮

Blogg, strikk og kos deg du 😊