tirsdag 8. september 2015

Strikk deg ei Skikkelig Ullbukse - Ikkje bare ungene som skal ha!


Hvorfor strikker me egentlig BARE ullbukser til ungene?? Hvorfor ikkje strikke til oss selv også? Mmmmm joa eg starta på ei for noen år siden, fy søren den var fin......men det tok sånn tid med de beina kan tro.....så Ja eg kan jo skjønne hvorfor det bare er ungene som får, men ikkje sant du er enig i at det hadde vært HIMMELSK?? 

Den eg strikket ned til knærene var i 1 tråd Opal og 1 tråd alpakka, unødvendig å si at den var utrolig herlig......
sist eg ryddet garnrommet kastet eg den.....

Uansett, buksa over her er noe eg ABSOLUTT kunne tenkt meg i den type mønster også-fullstendig GALSKAP og helt meg! Så hvis du er lik meg er du nå NØDT til å kjøpe deg et eksemplar av Knitters Almanac av Elizabeth Zimmermann for der finner du nemligen oppskrifta :) 

Eg har boka i hylla og er for øyeblikke en 
STOR fare for meg selv!


Foto: Andrea Rangel 2011

Åååååå den var jo utrolig lekker! 
Kan helt sikkert uten noe problem strikkes helt ned :) 
Ikkje tenke at du ikkje kan gå i den fordi du har blonde på magen slik som meg, stapp blonden i buksa og ta evn en god genser over :) Skikkelig herlig Vinterantrekk :) 



Foto Drops

DENNE var det eg startet på og kom til langt ned på beina! Liker veldig godt livet på denne, det sitter så godt kan du tro.
Oppskriften er GRATIS så klart og du finner den HER!


Foto: Strumpfechen

Hvor FANTASTISK hadde det ikkje vært med en Strømpebukse i OPAL!???
Får jo nesten pustebesvær her eg sitter! 
Ååååå hekkan for et EVENTYR!
GIVE IT TO ME!!!!

Eneste muligheten for å få akkurat denne oppskrifta er å Kjøpe akkurat dette bladet og det er jo en fordel å kunne tysk, men det er alltid NOEN som kan hjelpe med 
å oversette-Husk det!
Ikkje sant at du også kommer til å Drømme om denne 
i natt??? Eg vet at eg vil hehe


Foto:Julia Morehead

Dette ser jo ut til å være en skikkelig god Kosebukse! 
Finnes opp til str Large både for dame og herre :) 
Buksa heter Wolly Johns og oppskrifta kan du kjøpe HER!


Foto: ehvde

Her er ei GRATIS oppskrift på Hose Relax- eg har skummet gjennom oppskrifta og det er en helt enkel kosebukse. 
Den er på tysk, men med kun 1 år i Sveits for 25 år siden skjønte eg mesteparten så legg litt go`vilje til 
og du fikser biffen......buksa :) 

Nå lurere eg bare på èn ting?
Hva sitter du DER å venter på?? Bedre tider?? Hmmmm Spring å finn garn, ja for vinteren ramler over oss fortere enn me får snudd oss! Ikkje la deg lure av sol og varmegrader 
i dag! Plutselig en morgen er bilruta tjukk av is og buksa burde for lengst ha vært ferdig :) 
Kanskje det er Ali som trenger en slik bukse her i huset?? *ler* 


* * * * *

Det ble en formiddagsKwil på meg-avbrutt av 2 telefonsamtaler, etter den siste sto eg bare opp, ja eg ga opp, men eg fikk vel ca nesten 1 time sammenhengende søvn så hvis ryggen er Ok vil eg tro eg kommer meg avgårde på StrikkeKafè i kwell :) Regner med at det i tilfellet blir like KOSELIG som det pleier :) 

Bor DU i distriktet?? Da kan du ta deg en tur til 
KystKulturen i Tananger kl 18-
for det er DER det skjer i kwell :) 

Nå først skal eg plukke opp strikketøyet å få litt gang før eg etter hvert begynner å gjøre meg litt klar-ja eg bruker alltid LANG tid på å rote meg ferdig hehe





KOoOS deg masse 
og NYT en
Herlig Ettermiddag :) 






Go`klem fra ei Godt Fornøyd Vibbedille :) 

3 kommentarer:

Sylvia sa...

Altså: jeg har strikket en ullbukse strs VOKSEN sist år. Den var ligsom til datteren , men hun ville ikke ha den " mamma da! hva skal jeg med den, fikk jeg til svar. Jeg tenkte jo kalde stallen om vinteren, og siden hun bor på internat, får mamman ikke fulgt med om hun er kledd varmt nok, he he......
Vel, jeg har fått den i retur, og brukt den EN gang i vinter, i et skikkelig uvær. Da trådte jeg opp på bussen med den, og datteren min holdt jo på å svime av, da hun hørte at jeg hadde BRUKT den, og tilogmed blandt folk. He he.... Jeg er rå, ikke sant?
Tror jeg vil ha den som vinterens kosebukse, istedetfor joggis....... Den er strikket i MITU , så det er Alpakka i den også.
Nå nyter jeg sol og godvær. Herlig!!

Lise Engdal sa...

Viking har noen fantastiske oppskrifter på ullbukser med mønster... Jeg har kjøpt meg garn i fresh oransje og grønn, det er bare det å starte, er så mange andre prosjekter som skulle ha gått på pinnene først :P

Vibbedille sa...

Å ja! De buksene med bla Stjerner fra Viking, ikkje sant? Og en Hjort i rompa eller no, ikkje det? Den er jo RÅLEKKER! Mener å huske den strikkes i SilkeAlpakka? Det er jo et perfekt garn i tilfellet som ikkje siger! Atte eg ikkje kom på de! Eg kjenner at dette er noe eg SERIØST TRENGER!

Sylvia; Du og eg er mer like enn du tror! For akkurat DET kunne eg også gjort! Gått på bussen i ei slik bukse skjønner eg ikkje problemet med-overhodet! ER det KALDT, ja da vil ikkje EG fryse iallefall :)

Men som dattren din hadde også Amira DAUA av meg hehe